Kõige kõvemad riiukuked! Eesti staarid, kes on sattunud löömingutesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arop
Arop Foto: Kuvatõmmis

Täna selgus, et järgmine Eesti kuulsus on segatud suuremasse löömingusse. Elu24 meenutas juhtumiga seoses Eesti kuulsamaid kaklusi läbi aegade. 

Kõige kõvemad riiukuked Eesti staaride seas on kindlasti räpparid.  

Club Hollywoodis toimus 30. detsembril 2017 väidetavalt kaklus, kus osalesid räpparid Uku Arop ja Lennart Lundve ehk Abraham.

Mis täpselt juhtus on siiani uurimise all, kuid räpparid on tänaseni tülis. Loe pikemat lugu kaklusest SIIT

Abraham ja Arop
Abraham ja Arop Foto: Madis Sinivee/Kuvatõmmis

Prooviabielu-Liisa sattus hiljuti kaklusesse

Märtsikuus 2018 ühes tankla teenindusjaamas peksa saanud «Prooviabielust» tuntud Liisa Kuusmaa väitis enda tunnistuses, et kaks vene keelt kõnelevat naist tulid talle kallale. Kanal 2 saates «Krimi» avaldatud turvakaamera videost selgus, et kaklusele eelnes jõhker sõim ja võimalik tülinorimine.

Liisa Kuusmaa
Liisa Kuusmaa Foto: TV3

Seda, et meie räpparid on kõvad kaklejad, tõestab ka aastate tagune Genka juhtum. 2005. aastal jaanuaris toimunud Raadio 2 aastahiti gala lõppes skandaaliga, kui Genka ehk Henry Kõrvits virutas Nexuse managerile Peter Rossile rusikaga, vahendab Õhtuleht

räppar Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits.
räppar Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits. Foto: Liis Treimann/Postimees

Laulja Voldemar Kuslap tekitas öörahu rikkunud noorukile kehavigastuse

Süüdistuse järgi läks Kuslap 2010 aasta 3.aprillil kell 23.15 Tallinnas Sõpruse puiesteel oma allkorruse naabrite juurde, et paluda neil vali muusika vaiksemaks panna. Kuslapil tekkis aga noormeestega sõnavahetus, see kasvas üle rüseluseks. Korterist lahkudes lõi Kuslap välisukse kinni, nii et noormehel jäi sõrm ukse vahele, mistõttu osa sõrmest amputeerus.

Vaata videot SIIT

Tänavuse Mari Kulli preemia sai Voldemar Kuslap
Tänavuse Mari Kulli preemia sai Voldemar Kuslap Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Näitleja Peeter Oja läks 2006. aasta veebruaris kallale talle autopesulas ette trüginud mehele. Oja oli autopesulas järjekorras ning askeldas auto kapoti all, kui tumedat verd maasturi juht leidis, et näitleja peatub liiga pikalt ning sõitis Ojast ette, vahendab Õhtuleht.

Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Pm

Elu24 peab rõõmuga tõdema, et suuremad ärapanemised ja andmised käivad täna hoopis sotsiaalmeedias.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles