Paris Hilton seksvideo lekkimise järel: ma tundsin, et mind on vägistatud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: Astrid Stawiarz/AFP

Seltskonnatäht, kes sai tuntuks pärast seda kui tema ja endise poiss-sõbra seksvideo lekkis meediasse, tunnistas, et ta oleks tahtnud surra. 

Kuigi võiks arvata, et 37-aastane bravuuritar ja rikka perekonna võsuke oli video lekkimise üle uhke, kuna see tõi talle palju sellist avalikku tähelepanu, nagu iga enesekeskne inimene soovib, siis asjad nii ei olnud. Paris Hilton paljastas, et kui ta sai teada, et tema ja kallima Rick Salomoni seksvideo lekkis aastal 2004 netti, siis oleks ta tahtnud surra, kirjutas The Sun.

The Hollywood Reporter kajastab Paris Hiltoni öeldut: «Ma tundsin, et mind on vägistatud. Ma tundsin, et ma kaotasin osa oma hingest ja minust räägiti niivõrd halvustavalt. »

«Ma tundsin nii mitmelgi hetkel, et ma tahan surra. Ma ei tahtnud enam elada. Ma tundsin, et minult võeti kõik ära. Ma ei tahtnud selle poolest tuntud olla. Ma ei saanud enam olla see, kes ma oleksin tahtnud olla.»

Paris on alati sõnanud, et tema ei saanud selle video pealt sentigi, samal ajal kui eks-kallim Rick teenis miljoneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles