Emotsionaalne galerii! Superstaaride võluvas ballaadivoorus langes välja Jennifer Marisse Cohen (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekord kukkus talendisaatest «Eesti otsib superstaari» välja Jennifer Marisse Cohen, kes esitas muinasjutulise ballaadi «Over the Rainbow». 

Superstaari saates oli täna suurte ballaadide voor, stuudios kõlasid teiste seas Whitney Houstoni, Michael Jacksoni ja Aerosmithi unustamatud lood. Staarikohtunikuks oli seekord külalisena Märt Avandi. 

Välja langes imekaunis Jennifer Marisse Cohen. Mihkel Raud kiitis saates Jenniferi loovalikut, mis pärines filmist «The Wizard of Oz»: «Mulle meeldib, et sa vaatad ajas tagasi ja selle eest tuleb võib-olla su isa tänada, kelle plaadikogu oled sa uurinud.»

"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor. Jennifer Marisse Cohen
"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor. Jennifer Marisse Cohen Foto: Madis Sinivee
"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor: Jennifer Marisse Cohen langes välja
"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor: Jennifer Marisse Cohen langes välja Foto: Madis Sinivee

Vaata Jenniferi viimast esinemist järele SIIT:

Superstaarid võlusid ballaadide voorus tõelise glamuuriga. Udo Sepp rabas seekord meheliku ülikonnaga. Jaagup Tuisk avas oma sügavama ja tumedama palge. Carlos Ukareda näitas end emotsionaalseimast küljest. Merilin Mälk aga näitas seksikat attitude´i. Saatest lahkuma pidanud Jennifer Marisse Cohen viis publiku lapsepõlveunistuste rajale.

"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor
"Eesti otsib superstaari" suurte ballaadide voor Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles