Video: prints Harry pandi enne laulatust karmile dieedile (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: Kirsty Wigglesworth / AP/Scanpix

Prints Harry kihlatu Meghan Markle pani Harry enne laulatust karmile dieedile, et ta kaotaks liigse kehakaalu.

Harry hakkas käima eksklusiivses jõusaalis, kus kuumaks on 575 naela, treenides eratreeneri käe all ning hakkas sööma väga tervislikult, teatab Daily Mail.

Briti õukonna teatel on prints loobunud pitsa, kebabi, kartulikrõpsude ja hamburgeri söömisest ning on kehakaalus kaotanud juba üle kolme kilogrammi.

Britte üllatas, et peigmees pandi dieedile, sest tavaliselt on enne pulmi pruut dieedil.

«Meghan Markle on tuntud oma tervisliku eluviisi ja toitumise poolest. Ta on muutnud ka Harry toitumisharjumusi, mis seni olid üsna sõjaväelaslikud ja üliõpilaslikud,» teatas Briti õukonna esindaja.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Array / MEGA/Scanpix

Esindaja teatel on Meghani ja Harry menüüs kinoad, palju puu- ja juurvilju ning tervislikke smuutisid, samuti on nad vähendanud liha söömist.

Briti õukonna endise koka Darren McGrady sõnul meeldis printsidele Williamile ja Harryle lapse ja teismelisena süüa väga pitsat, hamburgereid, kartulikrõpse ja jäätist. Nende ema, printsess Diana ja isa, prints Charles ei keelanud neile midagi, mida nad süüa soovisid.

Meghan Markle seevastu on kasvanud üles peres, kus tervislik toitumine oli kogu aeg päevakorral, kuna ta ema Doria Ragland on joogaõpetaja, kes annab oma õpilastele ka toitumisnõu.

Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland
Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland Foto: Mark Blinch/Reuters/Scanpix

Markle teeb iga päev ka ise joogat ja pilatest, olles eeskujuks nii Harryle kui õukondlastele.

Markle'i päev algab hommikusöögiga, mis koosneb smuutist ja piimakokteilist, lõunaks sööba ta mingi kerge salati, mille juurde käib prantsuse baguette kitsejuustuga ning õhtusöögiks on mereannid. Ameeriklanna sõnul ei ütle ta vahel ära klaasist veinist ja jäätisest.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA/Scanpix

Markle’i külmkapist leiab hummust, porgandeid, juurviljamahla, mandlipiima ja ciaseemnetega pudingut.

Nii Meghan Markle’ile kui prints Harryle õmmeldakse nende tähtsaks päevaks, 19. maiks pulmarõivad. Briti meedia andmetel on Meghani kleiti ta kaalukaotuse tõttu juba mitmel korral väiksemaks tehtud ning ka Harry sõjaväevormi on tulnud kitsamaks teha.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Frank Augstein / AP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles