Vorlbriöö nostalgia: Täna 21 aasta eest kohtusid Toomas Hendrik ja Evelin ning armusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRESIDENDI VASTUVÕTT 2010 TARTU
PRESIDENDI VASTUVÕTT 2010 TARTU Foto: Sille Annuk

Volbriöö täiskuuvalguses kohtuvad sajad paarid. Elu24 meenutas sellega seoses üht romantilisemat kohtumist meie seltskonnakroonika ajaloost. Eesti kunagine esikpaar Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves kohtusid omal ajal Tartus Volbriballil.

Evelin Ilves meenutas aastate eest ajakirjas «Stiil» seda romantilist kohtumist, et ta ise alustas tol saatuslikul ööl Toomas Hendrikuga juttu poliitikast. Evelnini sõnul rääkisid nad veel kirjandusest ja lugesid teineteisele luuletusi, mida nad teavad mõlemad peast ja tantsisid öö otsa.

Evelin Ilves kirjutas Naistelehe kolumni, märgiline tants kestis varase hommikuni ja pärast seda veel 18 aastat. «See oli armumine esimesest silmapilgust, millest sai peaaegu pool täiskasvanuelu täitnud viljakas ja inspireeriv kooskulgemine ning piiritu armastus,» kirjeldab endine presidendiproua, et 1. mai hommikul ei lugenud ükski sõprade hoiatus.

Evelin ja Toomas Hendrik Ilves abiellusid 2004. aastal. Täna 3 aastat tagasi 2015 jõustus ametlikult ka president Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese abielulahutus. 

Tänaseks on mõlemad nii Evelin kui Toomas Hendrik Ilves leidnud omale uue armastuse, kuid see maagiline Volber ei unune eal. 

Eesti Vabariigi 94. aastapäev. Evelin Ilves.
Eesti Vabariigi 94. aastapäev. Evelin Ilves. Foto: MARGUS ANSU /Scanpix
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves külalistega jutlemas
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves külalistega jutlemas Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles