Selgus viis, kuidas Avicii endalt elu võttis

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii (Tim Bergling)
Avicii (Tim Bergling) Foto: SOCIAL MEDIA / REUTERS

Nädal aega tagasi tuli avalikuks, et armastatud Rootsi DJ Avicii sooritas terviseprobleemide tõttu enesetapu. Nüüd on aga ka selgunud, kuidas mees end ära tappis.

TMZ avaldas, et Avicii kasutas katkist klaasitükki, tekitades sellega endale tõsise haava, mille järel ta verest tühjaks jooksis.

Kaks erinevat allikat sõnavad, et Avicii lõhkus klaaspudeli, millega ta end lõikas. Üks allikatest lisas, et tegu võis olla veinipudeliga.

Veinipudel lisab loole veel traagilisemaid mõõtmeid, kuna oli teada, et Avicii võitles aastaid alkoholismiga.

Kust mees ennast lõikas, see pole veel teada. Üks allikatest ütleb, et ta lõikas enda kaela; teine eitab seda ja ütleb, et see oli tema ranne.

Tim Bergling, lavanimega Avicii
Tim Bergling, lavanimega Avicii Foto: HANNA PERSSON / DN / SCANPIX/DN

28-aastane DJ leiti surnuna Omaani pealinnast Muscatist. Ta kannatas aastaid alkoholismi küüsis ja tema sõbrad tundsid suurt muret, et liigne joomine võib ta ükskord tappa.

Avicii perekond tegi pärast diskori surma avalduse, milles öeldi, et Avicii ei soovinud enam elada, vihjates sellega tugevalt mehe enesetapule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles