Nüüd on kindel! Zayn Malik ja Gigi Hadid on taas koos!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid ja Zayn Malik
Gigi Hadid ja Zayn Malik Foto: Eduardo Munoz / Scanpix

Modell Gigi Hadid ja endine One Directioni liige, muusik Zayn Malik, teatasid oma lahkuminekust käesoleva aasta märtsis. Tänaseks avalikkuse ette ilmunud fotode põhjal võib väita, et tuha all hõõgub veel nii mõndagi..

Zayn ja Gigi olid paar 2017. aasta novembrist. Üheskoos pakuti fännidele uskumatut silmailu. Gigi osales ka Zayni seksikas muusikavideos «Pillow Talk».

Märtsi keskpaigas teatasid noored sarnastes teadetes, et on lahku läinud, kuid koosveedetud aeg oli ilus ja armastusest tulvil. Üksteise vastu on vaid head tunded ja armastus. Teineteisele lubati sõpradena siiski toeks olla.

Mitmed lähedalseisvad isikud väitsid tol korral erinevatele meediaväljaannetele, et suurimaks probleemiks tekkis noorte kiire elutempo ja graafikute ühendamine. Põhimõtteliselt oli kummalgi liiga palju tööd ning seetõttu suhte hoidmine keeruline ja kasvati üksteisest lihtsalt lahku. 

30. aprillil sai kogu lugu taas rõõmsa pöörde, kui neid märgati New Yorgi kõrvaltänavas üksteisele õrnusi jagamas. Avalikemast kohtadest kõnniti läbi lihtsalt kõrvuti, ilma käest kinni hoidmata. Kuid arvates, et kõrvaltänavas keegi neid ei märka jagasid noored mitmeid suudlusi. Kehakeelest võib järeldada, et tunded üksteise vastu pole kuskile kadunud, vahendab DailyMail

Vaata armsaid pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles