Vat kus lops! Tokio Hoteli liige Tom Kaulitz on suhtes 16 aastat vanema modelli Heidi Klumiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum ja Tom Kaulitz. Los Angeles, 12. aprill 2018.
Heidi Klum ja Tom Kaulitz. Los Angeles, 12. aprill 2018. Foto: FALOS / Scanpix

Värskes suhtes 28-aastane Tom ja 44-aastane Heidi nautisid eile õhtul käsikäes teineteise seltskonda. Privaatsele kohtingule suundudes ei häbenetud ka avalikult tundeid näidata.

Tom Kaulitz on kunagise menubändi Tokio Hotel kitarrist. Bänd sai alguse 2001. aastal ja tähelennu aastal 2005. kui avaldati lugu «Durch Den Monsun». Bändi solistiks on Tomi androgüünse välimusega ja 10 minutit noorem kaksikvend Bill. Oluliselt tagasihoidlikumal skaalal tegutsetakse tänini. 

Heidi Klumi karjäär sai alguse 1992. aastal kui edestas konkursil «Model '92» 25 000 konkurenti ning võitis 19-aastasena 30 000 dollari suuruse fotomodellilepingu. Alates 1999. kuulub ta pesufirma Victoria's Secret kuulsate modellide nimistusse ning on senini staažikaim modell. 

Heidi Klum, 2018.
Heidi Klum, 2018. Foto: FALOS / Scanpix

Tal on eelmistest kooseludest 4 last. Koos ärimehe ja Vormel 1 meeskonna omaniku Flavio Briatorega tütar ning Nigeeria päritolu muusiku Sealiga veel kolm last: kaks poega ja tütar. 

Paar on koos märtsi algusest. Üllatuslikult ei hoita suhet sugugi saladuses ning avalikult hoitakse nii käest kinni kui jagatakse suudluseid. 16-aastane vanusevahe näib jutuks tulevat vaid kommentaariumites.

Vaata pilte värske paari romantilisest õhtupoolikust SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles