Kes on see salapärane tüdruk Avicii hiti «Wake me up» videost, mida on vaadatud üle miljardi korra?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Avicii/ Youtube.com

Varalahkunud Rootsi DJ Avicii ühe kuulsama loo «Wake me up» videos, mida on Youtube's vaadatud üle 1,5 miljardi korra, teeb kaasa piltilus modell. Nüüdseks on teada, kes on see salapärane kaunitar ning ühtlasi ka tema kirev elu miljardär Doronini seltsis. 

IMDb andmetel on tegu venelannast modelli Kristina Romanovaga, kes nüüdseks elab Ameerikas. Tema tähelend algas 2011. aastal, mil ta oli reklaamnägu sellistele suurtele brändidele nagu Marc Jacobs, Anna Sui ja Coach.

2013. aastal võlus ta miljoneid, tehes kaasa Avicii megahiti «Wake me up» muusikavideos. Osalemine Avicii muusikavideos tõi naisele kaasa veelgi suurema edu - ta on osalenud regulaarselt näitlejana väiksemates rollides ning teinud kaasa rohketes reklaamkampaaniates.

Alates 2015. aastast on 25-aastane modell koos 55-aastase vene miljardäri Vladislav Doroniniga, kellele ta 2016. aastal sünnitas ka tütre. Nüüdseks on paar kihlunud ning peigmees Doronini jaoks on see teine abielu. 

Modell Kristina Romanova 
Modell Kristina Romanova Foto: Robert Mitra / Donna Karan

Tema esimene abielu kestis kakskümmend aastat ning sellest abielust on tal tütar, kes on tema praegusest kihlatust vaid aastakese noorem. Paar lahutas 2009. aastal ning abielulahutus läks toona oligarhile maksma 10 miljonit dollarit. 

Peale lahutust oli mees koos supermodelli Naomi Campelliga ning seda kuni 2013. aastani. Doronini tuttavad räägivad, et supermodell Romanovaga olid nad koos juba ammu enne seda, kui meedia sellest midagi teadis. 

 

Can’t get enough of it? @pronovias #pronoviasfashionshow

A post shared by Kristina Romanova (@krissroma) on

Peamine on, et paar on õnnelik. Supermodell Romanova sõnul oli tema lemmikraamat lapsepõlves «Tuhkatriinu». Vaadateks noorukese modelli elu, on see väga sarnane muinasloole - Volgogradi tüdrukust sai supermodell, ta võttis osa maailmakuulsast videost ning abiellub väga rikka mehega. Kas see ei kõla nagu muinasjutt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles