Venna teatel oleks ta saanud Avicii surma ära hoida, kui ta oleks jõudnud Omaani paar tundi varem

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile toimus Tim Bergling, lavanimega Avicii, ärasaatmine
Eile toimus Tim Bergling, lavanimega Avicii, ärasaatmine Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures/Scanpix

Rootsi tuntud DJ ja produtsent Avicii, kodanikunimega Tim Bergling, leiti 20. aprillil Omaanis Masqaţi lähedases luksusvillas surnuna.

Venna David Berglingi teatel lendas ta 20. aprillil Omaani, kuna ta oli Avicii vaimse seisundi pärast mures, kuid ta jäi paar tundi hiljaks, edastab news.com.au.

David Bergling
David Bergling Foto: facebook.com

«David Berglingi teatel oleks ta saanud venna surma ära hoida, kui ta oleks jõudnud paar tundi varem kohale. Ta eesmärk oli vend koju Rootsi ravile tuua ja ta taas jalule aidata,» sõnas Berglingi perekonna esindaja.

28-aastane Avicii leiti villast, mis kuulub Omaani  sultani Qaboos bin Said Al Saidi sugulasele. Omaani politsei teatel ei ole tuntud rootslase surmas midagi kriminaalset, vaid ta võttis endalt ise elu, lõigates elutähtsad veresooned katkise pudeliga läbi ning Avicii leiti lamamas vereloigus.

Tim Bergling, lavanimega Avicii
Tim Bergling, lavanimega Avicii Foto: Bobylev Sergei / ITAR-TASS/Scanpix

Pere avaldas kuus päeva pärast Avicii surma teate, et Tim Berglingil oli ületöötamise tõttu vaimse ja füüsilise tervise probleeme, ta kannatas depressiooni alla ja tal oli stress.

2014. aastal tehti kuulsale rootslasele operatsioon, mille käigus tal eemaldati sapipõis ja pimesool.

Arstid diagnoosisid 2016. aastal mitmeid alkoholist tingitud terviseprobleeme, kaasa arvatud kõhunäärmepõletiku ning soovitasid tal esinemistest ja kiirest elutempost loobuda. Eelkõige aga saada täiskarsklaseks.

Avicii oli jõukas ja ta oleks saanud töötamisest loobuda, kuid millegipärast ta ei teinud seda.

Tim Bergling, lavanimega Avicii
Tim Bergling, lavanimega Avicii Foto: Lars Pehrson / SvD / TT / SVENSKA DAGBLADET/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles