Kesha: ma pole suurus, ega number. Ma olen kuradi tugev, võimas naine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha.
Kesha. Foto: Alberto E. Rodriguez / Scanpix

Lauljatar Kesha on pidanud elama üle mitu emotsionaalselt väga rasket aega. Lisaks pikale kohtusaagale oma produtsendi vastu, on ta pikka aega võidelnud ka oma kaalu ja keha aktsepteerimisega. 

Kesha rääkis ajakirjale Cosmopolitan, et on aastaid oma kehakuvandi pärast kannatanud. See tekitas tal ärevsuhäireid, depressiooni ja ka söömishäireid. Nüüd on ta lõpuks jõudnud oma elus punkti, kus on võtnud oma elu üle kontrolli ning õppinud end armastama. Öeldes, et 10-aastat tagasi poleks nii positiivne suhtumine võimalik olnud.

Viimati ilmunud albumit Rainbow (Vikerkaar) peab artist enda paranemise saladuseks: «Kirjutasin ja valu muutus kunstiks, kunst muutus paranemiseks ja paranemisest sai plaat ja siis nomineeriti mind Grammyle!»

Keshat ootab ees tiheda graafikuga aasta. Koos räppar Macklemouriga minnakse tuurile ja antakse 30 esinemist. Lubades olla mitte grammigi hullumeelsem kui senini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles