Lea Dali Lioni laste isa Silver Ulvik astub sammu lähemale eks-kallima varjust pääsemisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elis Pihl

Muusik Silver Ulvik teatas täna, et on teinud julge otsuse ning astunud avalikkuse ette laulukirjutajana. 

Silver Ulvik on tuntud eelkõige tänu oma kuulsale eks-kallimale Lea Dali Lionile, kellega on kaks imearmast tütart. Kuuldused kokku-lahku käimisest ei ole siiani vaibunud ning tundub, et tõde teavad tõesti vaid asjaosalised. Mitmetes bändides (nt: Ashilevi) trummarina figureeriv Silver on mitmeid aastaid oma kogemusi jaganud ka Tallinna Huvikeskuses Kullo, kus igas vanuses lastele trummimängu õpetab. Aktiivne ja lõbus mees jõuab palju. Nii tööd kui puhkust, piitsa ja präänikut. Nüüd üritab muusik vabaks murda kuulsa eks-kallima varjust ning teinud debüüdi laulukirjutajana. 

Silver Ulvik
Silver Ulvik Foto: Elis Pihl

«Olen tegelikult juba aastaid muusikat sahtlisse kirjutanud, kuid erinevatel põhjustel on need lood sinna sahtlisse ka jäänud,» sõnab Ulvik, lisades kerge muigega, et loodetavasti mitte enam kauaks. «Sahtlis on kurb ja pime ning mis peamine - neil lugudel pole siiani olnud isegi võimalust kellelegi teisele peale minu veel korda minna.»

Tont on nüüd igal juhul lahti lastud, isegi video filmitud ja Silver lubab tulevikuks veel rohkem uusi lugusid. 

Muusikavideo debüütloole «One Step Closer» filmiti kunagises veduridepoos Telliskivi loomelinnaku vahetus läheduses ja selle tarvis loodi grupp Don Ulvik, mille koosseisu kuuluvad Silver Ulvik (loo autor ja trummid), Taavi Velleste (didgeridoo), Allan Järve (trompet) ja Elena Shkut (tuletantsija).

Vaata leekidest ja rütmidest tulvil muusikavideot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles