ELU24 ÜLEVAADE: meediakangelannad, kes on kodumaa tolmu jalge alt pühkinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Selle nädala alguses sai Elu24 põneva vihje, et räppar Beebilõust ning tema kallim Ingrid Mänd peavad plaani Eestist ära kolida. Elu24 tegi noortele julgustuseks ülevaate nendest kohalikest meediapersoonidest, kes on juba välismaale kolinud. 

Liis Lass - Endine miss ja seltskonnatäht Liis Lass resideerub juba pikka aega Aasias. 2013. aastal purjetas Lass Singapuris abieluranda oma välismaalasest äripartneriga, kellele ta aasta hiljem ühise tütre ilmale tõi. Abielu ei jäänud kestma ning Lass sõudis teist korda abieluranda hoopis Singapuris elava salapärase Tarmo-nimelise ärimehega.

Liis ise tegeleb rahvusvahelisel kinnisvaraturul ja on juhtimas laiahaardelist ettevõtet Rahn Walbridge mille kontorid asuvad Eestis, Filipiinidel, Floridas ja Singapuris.

Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Marilyn Jurman - Näitleja, muusik ja väikelapse ema Marilyn Jurman andis kolm kuud tagasi sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kolib perega pooleks aastaks Valenciasse, mis asub Hispaanias. 

 

This pose is one of those I have been avoiding in my postnatal practice and done cobra instead, but now when Rumi is turning 1 year old I have been finding the strength of the practice again and also remembering why I love ashtanga so much. It is because #AshtangaOpensHearts ❤️ . . ? The hosts: @sirisyoga @rita_ashtangayoga @kaitlynpatrizia @ashtangi_ali . ? Generous sponsors: @onzie @liforme @christiecreative @sashka_co @balion.no . #urdhvamukhasvanasana . . . . . . . #ashtangi #yogamotivation #beagoddess #instayogi #benddontbreak #igyogachallenge #worldyoga #yogawithcats #loveandalliscoming #yogababe #yogastretch #fityogi #letsstartyoga #yogapic #igyogachallenges #fortheloveofyoga #namasteireland #yogspiration #practicepracticepractice #yogaeverywhere #myyogalife #practiceandalliscoming #ashtangayoga #ashtanga #ashtangalove #yogamom

A post shared by Marilyn Jurman (@marilynjurman) on

Heti Tulve - Tulve elab koos pojaga Londonis. Nendega koos elavad vahepeal ka Heti eksmehe Indrek Rahumaa endine abikaasa ja nende ühine laps. Heti ja Terje Manderi lapsed käivad samas kooliski. 

Heti Tulve
Heti Tulve Foto: Instagram/ Heti Tulve

Grete Griffin - Seitsmevõistleja Grete Griffin (neiupõlvenimega Šadeiko) kolis Ameerikasse 2012. aastal. Grete abikaasa on Robert Griffin III, kes on Ameerikas tuntud jalgpallur. Paari peres kasvab 10-kuune Gloria ning noored abiellusid sel aastal. 

Grete Griffin ja tütar Gloria
Grete Griffin ja tütar Gloria Foto: Instagram

Charlene Rennit - Kunagine eurolaulja, glamuurimodell ja seltskonnastaar Charlene Rennit elab juba aastaid Abu Dhabis.

Kaunitar on teinud kaugel maal väga edukat karjääri äriarendusdirektorina Emirates Specialized Group LLC-s . Kunstilembese Charlene'i suurimaks kireks on tänaseni kultuuri arendamine. 

Triinu Kivilaan - Kunagise menubändi Vanilla Ninja endine liige Triinu Kivilaan elab koos elukaaslasega  Šveitsis, Baseli äärelinnas Pratteln-is. «Siin on meil üks armas ühine pesa» sõnas ta Elu24-le. Neiu on siiani oma eluga väga rahul ja õnnelik. 

Triinu töötab ühes Šveitsi firmas osakonnajuhatajana ning ülejäänud vaba aeg läheb enda ettevõtte käivitamisele. Noor naine avaldab lootust aasta teiseks pooleks ettevõtjana kanda kinnitada.

 

Amo❤️?

A post shared by Triinu Kivilaan (@triinukivilaan) on

Maarja Kivi - Muusik ja laulja, endine ansambli Vanilla Ninja liige elab juba üle kümne aasta Ameerikas. 18. septembril 2004 abiellus Kivi Vanilla Ninja endise mänedžeri Renee Meristega. Neil on tütar Dora-Liisa ja poeg Angus Martin. 

Maarja Kivi.
Maarja Kivi. Foto: ERGO KULD/PM/SCANPIX BALTICS

Roberta Einer - Maailmas laineid lööv moedisainer Roberta Einer elab töö tõttu Londonis. Tema loomingut on kandnud teiste seas popstaarid nagu Dua Lipa, Lady Gaga, Rihanna kui ka Beyonce!

Tänaseks müüakse Roberta Eineri disainitud rõivaid maailma enim hinnatud moemekas New Yorgis Fifth Avenuel. 

Disainer Roberta Einer
Disainer Roberta Einer Foto: Instagram/ Roberta Einer
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles