Galerii: klubis Teater toimus meeleolukas volbriöö pidu Wonderland

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõiad, loitsujad, salapärased isiksused teispoolsusest ja loomulikult palavalt armastatud imedemaa tegelaskujud - laupäeval koguneti järjekordsele Imedemaa seiklusele.

Laupäeval, 28.04 tekitas linnas palju elevust peatselt taas uksi avav Bacardi Wonderland, mis sel õhtul ootas külla ka varajasi volbriöö tähistajaid. Loomulikult ei tulnud nendest puudust ning nii täitus klubi Teater juba esimesel tunnil äärmiselt värvikate tegelastega.

Imedemaa tegelased vallatumad kui varem - lähenev Volbriöö ja täiskuu koosmõjul olid sel korral imedemaa tegeleased enda vaatemänguliste etteastete ajal vallatumad kui varem ja nii sai huvitavatele karakteritele kaasa elada pea päiksetõusuni. Öö möödus maagilise jõuga Bacardi kokteilide saatel, mis nagu võluväel tõid külastajad tantsuplatsile ja hoidsid neid seal kogu öö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles