Suhtevägivalla ohvriks sattunud Jana Kask andis läbielatu kiuste välja uue loo, pühendusega tugevatele inimestele (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask. September 2018.
Jana Kask. September 2018. Foto: PRIIT M

Lauljanna Jana Kask tegi oma Facebooki lehel avameeldse ülestunnistuse, milles pihtis, et on olnud suhtevägivalla ohver kuid tänaseks on see möödanik. Näib, et läbielatust on muusik saanud vaid tugevamaks ning andis välja värske laulu. 

Tänaseks eemaldatud postituses andis naine teada, et oli vägivaldses suhtes, kus kaaslane tema vastu füüsilist vägivalda tarvitas. Tülid olla olnud suisa nii tõsised, et lauljanna oli sunnitud pöörduma haiglasse. Arvi Aigro kinnitas Elu24-le, et eitab vägivallatsemist. «Jana peksab segast, näkku ma teda löönud ei ole,» kinnitab Arvi. «Meil on ette tulnud tülitsemist, aga kallale ma talle läinud ei ole ja haiglasse ei ole Jana sattunud,» annab Jana ekskallim teada ja lisab, et lauljal on kalduvus liialdada. 

Nüüdseks on kooselu ja kihlus lõppenud ning Janal on valminud plaadijagu uut materjali, millest esimese killu avaldas täna. Uue lauluga soovib Jana edasi anda sõnumit, et igaüks on väärt armastust, austust ja õnne. «Ma tahan panna inimesi rohkem endasse ja oma unistustesse uskuma ning mitte kunagi alla andma,» sõnab Jana uue loo kirjelduseks. 

Hetkel on käimas tihedad filmivõtted loole «Vaid See Viis», mis Jana sõnul tuleb kui muinasjutuline lühifilm, milles mitmeid fantaasiaelemente. 

Loo muusika ja sõnad on kirjutanud Jana ise ning arranžeeringu teinud Mai Skizo stuudio. Youtube-i üles laetud video kirjeldusse on naine lisanud: «Ma pühendan selle loo tugevatele inimestele, kes austavad iseennast ja lubavad endale olla õnnelikud.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles