Ryan Reynolds tahab, et Hugh Jackman naaseks enda kõige tuntumasse rolli

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Reynolds.
Ryan Reynolds. Foto: Fred Thornhill/REUTERS

Kui Kanada näitleja Ryan Reynolds esimest korda Deadpooli karakterit mängis, siis oli see just Hugh Jackmani kõrval filmis «X-Men: Origins». Kuigi Jackman on Wolverine'i roll ametlikult seljataha jätnud, siis sooviks Reynolds, et Jackman sellesse rolli naaseks.

43-aastane Reynolds tekitas palju furoori, kui ütles hiljuti antud intervjuus, et Hugh Jackmani Wolverine on Foxi X-Verse'is ehk Deadpooli universumis elus ja terve. Teadaolevalt suri Wolverine'i tegelaskuju filmis «Logan», aga kuna see versioon kuulub teisele firmale, siis on tehniliselt võimalik, et Jackman võib Loganina ekraanidele naasta.

Deadpool lõhub mõnuga kinosaali neljandat seina.
Deadpool lõhub mõnuga kinosaali neljandat seina. Foto: outnow.ch

Praegu ongi ainuke takistus see, kas Jackman oleks huvitatud selle tegelaskujuna naasmast.

«Ta on minu universumis elus ja terve», sõnas Reynolds. «Logan jookseb kuskil eemal oma karvase rinna ja teravate küüntega ringi. Ta on elus ja terve ning valmis lahinguks. Mulle tõesti meeldiks see.» 

Vasakult paremale:Taylor Kitsch (Gambit), Will.i.am (John Wraith), Liev Schreiber (Sabretooth), Hugh Jackman (Wolverine), Tim Pocock (Cyclops), Ryan Reynolds (Wade Wilson), Lynn Collins (Silverfox).
Vasakult paremale:Taylor Kitsch (Gambit), Will.i.am (John Wraith), Liev Schreiber (Sabretooth), Hugh Jackman (Wolverine), Tim Pocock (Cyclops), Ryan Reynolds (Wade Wilson), Lynn Collins (Silverfox). Foto: Photo credit: Twentieth Century/© TopFoto

Aga Reynolds lisas kohe järgi: «Ma arvan, et tema veenmine on peaaegu võimatu ülesanne, aga sellele vaatamata ei ole mitte ühtegi teist inimest, keda ma tahaksin sellesse universumi rohkem kui Hugh Jackmani. Ja mitte ainult kui näitlejat, vaid ka kui sõpra. Ta on lihtsalt parim,» vahendas Reynoldsi sõnu Metro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles