ELU24 LISSABONIS! Eurovisiooni favoriidi Netta elu Portugalis: abieluettepanekud, ihukaitsjad ja kanahääl

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni ennustustabelit juhib juba pikemat aega Netta Barzilai looga «Toy» ning mis siin salata, just Iisrael ongi sel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse kindel favoriit! Elu24 tegi Iisraeli artistiga kiire intervjuu ning uuris muuhulgas, mida arvab Netta ise oma võiduvõimalustest.

Pole kahtlustki, et Netta Barzilai on meedia poolt palavalt armastatud - tema tähelepanu tahavad paljud ning naine on saanud juba ka mõned abieluettepanekudki. Rohkest tähelepanust tingituna liigub ta ringi ihukaitsjatega. Elu24le tunnistas Netta, et tal on rohkem kui üks ihukaitsja - kui palju, seda vaata juba videost!

Oma võiduvõimalustest rääkides jääb ta tagasihoidlikuks ning tunnistab, et tehtud on palju tööd ning miski ei ole kergelt tulnud. Netta usub, et Iisraeli võit Eurovisioonil oleks suurepärane kingitus Iisreali riigile. «Iisreal on imeline maa! Te peate seda järgmisel aastal nägema,» sõnas ta. 

Just erinevate häälitsuste tõttu paistabki Iisreali eurolugu «Toy» teiste seast esile. Kõige tuntum ehk on kanahääle imiteerimine, mida ta hea meelega ka Elu24 tiimile õpetas. «Ma olen beatboxija ja teen kanahäält juba aegade algusest peale,» sõnas rõõmsameelne Netta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles