Video: naine kaotas krokodilli tõttu käe, kuid see ei takistanud teda abiellumast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zenele Ndlovu ja ta mees Jamie Fox (paremal)
Zenele Ndlovu ja ta mees Jamie Fox (paremal) Foto: STR / AP/Scanpix

Vaid nädal enne abiellumist sattus Zimbabwe päritolu naine krokodilli kätte, kes tema paremat kätt raskelt vigastas, mille tõttu see tuli amputeerida, kuid see ei takistanud tal oma kallimaga paari minemast.

27-aastane britt Jamie Fox ja ta 25-aastane zimbabwelannast kihlatu Zenele Ndlovu abiellusid Zimbabwe Bulawajo haiglas, teatab news.com.asu. 

Zenele Ndlovu
Zenele Ndlovu Foto: STR / AP/Scanpix

Mehe teatel sattus ta kallim krokodilli kätte kui nad olid 30. aprillil  sõitmas kummipaadiga Aafrika ühel pikimal jõel Zambezil.

Foxil õnnestus kallim, kes on Zimbabwe endine tennisemeister, krokodillli hammaste vahelt ära tõmmata, kuid krokodill jõudis enne seda naise kätt vigastada. Mees pani käepärast olevatest vahenditest naisele žguti, kuid naine kaotas enne haiglasse jõudmist ikkagi palju verd ja ta arvas, et sureb.

«Ma olin paanikas, kuid suutsin ta krokodilli käest ära tõmmata. Lootsime, et arstid suudavad ta raskelt kannatada saanud parema käe päästa, kuid kahjuks mitte,» sõnas inglane.

Fox viis Ndlovu Bulawayo Mater Dei haiglasse, nad abiellusid viis päeva pärast õnnetust selle haigla kabelis.

Zenele Ndlovu ja ta mees Jamie Fox (paremal)
Zenele Ndlovu ja ta mees Jamie Fox (paremal) Foto: STR / AP/Scanpix

«Oleme õnnelikud, et me ei hukkunud jõel ning et meie pulm toimus ettenähtud päeval. Samas aga mitte nii suurejooneliselt kui me plaanisime. Külalised said pidutseda, kuid Zenele pidi veel ravile jääma ja mina jäin tema juurde,» lisas mees.

Fox tegi Ndlovule abieluettepaneku veebruaris, kui nad olid olnud koos 18 kuud.

Pulmas olid kohal ka Foxi ema, 58-aastane Jennette Fox ja õde, 24-aastane Sophie Fox, kes lendasid Suurbritanniast Kentist Orpingtonist selleks ajaks Zimbabwesse.

Mehe teatel viib ta oma naise Suurbritanniasse elama, neil on vaja talle viisa ja elamisluba saada, siis lähevad nad mesinädalatele.

Ndlovu pääses haiglast välja 7. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles