Galerii: Kuumad naised vallutasid Deja Vu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetus kostitas soojade päevade ja veel kuumemate öödega. Reedel, 4. mail toimus Lounge Deja Vu-s seksikas peoõhtu Women in Black.

Sel ööl oli Deja Vu's tõeline naistevõim, sest DJ puldis juhtis pidu DJ Karinsmatic ja RiRi repertuaariga vallutas lava särav Renae Rain. Renae kehastus tõeliseks õhtu staariks, sest ees ootas Rihanna tribuudiõhtu. 

Renae on Londonist pärit muusik, kes on end täiendanud ning elanud ka Hispaanias. Tema kõrval astus sel korral üles tõeliselt kaunis ja imelise muusikamaitsega DJ Karinsmatic. Koos loodi imeline kooslus, kus nautida sai suurepärast LIVE- ja parimat suvemuusikat DJ valikul.

Suviselt lõbusad peoõhtud ootavad kõiki Lounge Deja Vu's ka sel nädalal. Juba neljapäeval, 10.05 saab alguse järjekordne 3 õhtune LIVE muusika kava, mis toob Deja Vu'sse säravad artistid Eestist ja välismaalt!

Deja Vu peoõhtutega saad end lähemalt kurssi viia SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles