Üllatus! Poliitikud polegi igavad: Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid on vabal ajal diskor

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna juhatuse liige ja Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid
Keskerakonna juhatuse liige ja Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Põhja-Tallinna linnaosa vanem ja president Kersti Kaljulaidi poolvend Raimond astub tuleval reedel pubis DJ-puldi taha. Seda juba mitmendat korda.

Raimond valib muusikat «Kalamaja kodubaaris» TOPS. Üllatusliku, ent värskendava vaheldusena poliitiliste- ja ühiskonnateemaliste postitustele, jagab mees ürituse infot ka oma Facebooki lehel. 

Raimond Kaljulaid esitleb end alati väga mitmekülgse inimesena, kes tunneb huvi oma kogukonna käekäigu vastu ning annab selle parendamisse igakülgselt oma osa. Nii poliitikukohustusi kandes kui ka tavakodanikuna. Koos elukaaslase Jane Palmiga jagatakse mitmeid ühiseid huvisid, mille hulka kuuluvad muusika, kunst ja loodus.

Muusikat on Raimond mängimas käinud veidi üle aasta ja seda enamasti just Kalamajas, TOPS-is. «Mulle meeldib väga see, et see ei ole pidu, kus inimesed tantsivad, vaid baar, kus istutakse ja aetakse juttu ja muusika on rohkem taustaks.» Lisades, et TOPS-i külastavad alati väga toredad inimesed. 

Muusika on tema elus alati olnud väga oluline. Tõelise «Põhja-Tallinna hipsterina» ei ole tal kodus televiisorit. See olevat tal varem lihtsalt asjatult seisnud, kordagi kasutust saamata. Samas ei suhtu ta kuidagi negatiivselt inimestesse, kes telekat vaatavad või sellega enda meelt lahutavad. Teleka ees istumise asemel ütleb ta: «Õhtuti pigem mängin kodus muusikat, loen või vaatan filme.»

«Ma mängin üsna eklektilist muusikat, vabalt võib ühel õhtul olla segamini nii väga alternatiivseid asju kui ka täielikku roosa suhkruvati lõhnaga poppi. Nagu parasjagu tuju. Samuti on väga lõbus segamini mängida muusikat väga erinevatest perioodidest, 70ndatest ja siis kaasajast, siis jällegi 90ndaid jne. Üldiselt on kõigil ajastutel ja kõigis žanrites tehtud väga häid albumeid ja sageli on kõige paremad lood hoopis kuskil mõne albumi lõpus või mõne kunagise singli b-poolel.»

Selleks reedeks lubab Raimond kuulajatele kindlasti Bowiet, Nick Cave’i, Frank Oceanit, Morrissey’d, aga ka Kate Bushi ja Jack White’i. «Pluss ma pakun, et midagi Noel Gallagheri hilisematelt sooloalbumitelt,» lisab ta. 

Kõigil huvilistel tasub reede õhtul sammud TOPS-i poole seada, et nautida head muusikat ja veelgi paremat seltskonda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles