Eurovisiooni esimene poolfinaal pööras ennustustabeli pahupidi: Elina koht langes ning Iisrael ei ole enam favoriit (4)

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netta from Israel, Eleni Foureira Eurovisiooni laval peale esimest poolfinaali
Netta from Israel, Eleni Foureira Eurovisiooni laval peale esimest poolfinaali Foto: Armando Franca / AP

Eile õhtul toimus 63. Eurovisiooni esimene poolfinaal ning nüüdseks on selgunud need 10 riiki, kes end finaali laulsid. Ometigi on eilsed esinemised toonud kaasa üllatavad muutused ametlikus ennustustabelis. 

Kui enne esimest poolfinaali troonis ennustustabelis kindlalt Iisrael, keda esindab Netta Barzilai looga «Toy» ning Elina Nechayeva «La Forza» oli neljandal kohal, siis peale teisipäevast poolfinaali on olukord päris palju muutunud. 

Nüüd juhib ametlikku ennustustabelit hoopis Küpros, keda esindab Eleni Foureira looga «Fuego». Küprose järel tuleb Norra ja Alexander Rybak looga «That's How You Write a Song» ning kolmandal kohal on alles Iisrael.

Eesti paikneb ennustustabelis hetkel seitsmendal kohal. Peale Eesti Laulu oli Nechayeva pikka aega Eurovisiooni ennustustabelis favoriit, ent langes vahepeal kuuendale kohale. Pärast esimest lavaproovi Lissabonis tõusis Nechayeva neljandale kohale ning pärast teist lavaproovi oli «La Forza» teisel kohal. Esimese poolfinaali ajal oli ta neljandal kohal.

Jälgi ametlikku Eurovisiooni ennustustabelit SIIT

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: eurovisionworld.com
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles