Rootsi politsei sai murdvarga kätte tänu tema lohakale pissimisele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees WCs
Mees WCs Foto: Jiri Hera / PantherMedia / Jiri Hera/Scanpix

Rootsi politsei otsis mõnda aega pealinnas Stockholmis korteritesse sisse murdnud meest, saades nüüd ta isiku lõpuks kindlaks teha ja ta tabada.

Stockholmi politsei teatel tuli selle nädala alguses Södermalmil asuva maja korterisse murdnud mehel pissihäda, ta kasutas WCd, jättes WC-poti prill-lauale ja põrandale pissirea, teatab The Local.

 «Korteriomanik märkas, et ta korterisse on sisse murtud. Murdvaras oli omaniku saabumise ajaks lahkunud, kuid temast jäi maha märk, mis aitas ta isikut kindlaks teha,» teatas politsei sotsiaalmeedias.

Murdvaras. Pilt on illustreeriv
Murdvaras. Pilt on illustreeriv Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Uriin ja potil olnud karvad saadeti politseilaborisse analüüsimisele ja üsna varsti oli teada, et sissemurdja isikuandmed ja DNA on politsei andmebaasis olemas.

«PLING. Tegime kahtlusaluse isiku, kes jättis endast uriini, kindlaks ja tabasime ta,» edastas politsei sotsiaalmeedias.

Rootsi politsei teatel on nad ka paaril korral varem saanud murdvarga kätte tema lohakuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles