Igor Mangi aastahoroskoop! Vaata, mida ennustas kuulus tähetark iseendale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang.
Igor Mang. Foto: Peeter Langovits

Maag, tähetark ja «Maalehe» astroloog Igor Mang, kes teistele õnne ja õnnetust ennustab, sattus nüüd ise paraja supi sisse. Vaatame, mida mehe enda horoskoop talle maikuuks ennustas.

68-aastane astroloog Mang on sündinud 15. juunil 1949. aastal ning on kaksikute tähtkujus. Mangi aastahoroskoop ennustas kaksikute tähtkujus olevatele inimestele, et rohkem tuleb loota iseendale ning võimatu pole ka vähenev sissetulek.

«Sellel kuul sobiks rohkem endasse vaadata, põhiline, et poleks käegalöömist oma ettevõtmistele, aga võib-olla tasuks end mõnes muus sfääris proovile panna,» kirjutab Mang oma maikuu horoskoobis.

Tähetark Igor Mang sattus ahistamisskandaali, sest tänases «Pealtnägijas» tulevad avalikkuse ette mitu naist, kes süüdistavad kuulsat meest nende ahistamises. «Ta krabas mind jalgevahelt,» pihib üks ohver «Pealtnägijale».  

ERR kinnitas, et loo peategelane on maag, tähetark ja «Maalehe» astroloog Igor Mang. Mang aga eitab ahistamisi. Maksimum, mis klientidega toimus, on Mangi sõnul kallistamine ja kõik süüdistused tema aadressil on osa viimase aja meestevastasest kampaaniast. «Sellega on nüüd mingi hullus,» viitas Mang #MeToo-kampaaniale. Loe rohkem SIIT!

Loe täispikka horoskoopi Maalehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles