Iiri eurolaulik peibutab geikogukondi endale häält andma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan O'Shaughnessy
Ryan O'Shaughnessy Foto: SCANPIX

Iirimaa esindaja Ryan O’Shaughnessy tõi eile Eurovisiooni esimeses poolfinaalis võistlusloo «Together» ajal lavale samasoolise paari. Ja noormees sai edukalt edasi finaali. 

Eurovisioon on läbi aegade tuntud geide lemmiküritusena. Nii mitmedki ürituse võitjad ja fännid on avalikult omasooiharad.

«Eurovisioonil on üha enam hakatud tähelepanu pöörama lauljatele, kes on seksuaalvähemuste esindajad. Avapauk oli 2014. aasta lauluvõistlusel, kui selle võitis Austria esindaja Conchita Wurst,» teatas Rootsi meedia. 

Soome eurostaar Saara Aalto räägib vabalt oma lesbisuhtest ning uhkustab, et on seekord Eurovisioonil ainus omasooihar. Kuid finaali pääses ka katoliikliku Iirimaa esindaja, kelle loo ajal jalustas laval geipaar käestkinni üle silla. 

Venemaa oli rangelt Ryan O’Shaughnessy esinemise vastu, lubas lausa Eurovsiooni ülekande ära jätta, kui ta ka geid lavale toob vahendab Metro

Geide suureks kurvastuseks postitas noormees eile sotsiaalmeediasse foto koos pruudiga. Ryan O’Shaughnessy ei ole gei. Näis kuidas tal finaalis läheb. 

#LoveIsLove #Together #Ireland ? @apphoto.ie

A post shared by Ryan O'Shaughnessy (@ryan_acoustic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles