Tõeline emotsioon: suur jalgpallisõber Patrick Stewart valas lemmikmeeskonna edu pärast pisaraid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Patrick Stewart poses at the 26th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala in Palm Springs, California January 3, 2015. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Actor Patrick Stewart poses at the 26th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala in Palm Springs, California January 3, 2015. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Inglise näitleja Sir Patrick Stewartil oli eile õhtul põhjust rõõmustada, kui tema lemmikjalgpallimeeskond Huddersfield Town kindlustas järgmiseks aastaks koha Inglise kõrgliigas.

77-aastane Sir Patrick Stewart, kelle karjäär on kestnud kuus aastakümmet ja kes on enamasti tuntud X-meeste filmidest Charles X-Xavieri rollis, on eluaeg olnud sünnikohajärgse meeskonna Huddersfield Towni toetaja.

Kui aga Stewarti enda karjäär on olnud väga edukas, olles peale mitme hittlavastuse ja -filmi ka Olivier', Kuldgloobuse ja Emmy nominent, siis Huddersfieldil nii hästi pole läinud.

Patrick Stewart Charles Xavieri rollis
Patrick Stewart Charles Xavieri rollis Foto: AFP / Scanpix

Huddersfield mängib alles teist korda klubi ajaloo jooksul Inglise kõrgliigas, tõustes sinna eelmisel hooajal. Ka tänavune hooaeg on meeskonna jaoks väga raskelt läinud, nad on liigatabelis 20 meeskonna arvestuses 16. kohal. 

Aga nüüd, kui vaid üks mäng on liigas pidada, säilitas Huddersfield tänu eile õhtul tehtud 1:1 viigile Chelsea meeskonnaga koha ka järgmisel hooajal Inglise liigasüsteemi tipus.

Pärast mängu jäi Sir Patrick Stewart kaamerate ette silmist pisaraid pühkides. Nii suur oli tema rõõm ja joovastus lemmikmeeskonna edu üle.

ESPN FC jagas seda siirast hetke oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles