Ryan Reynolds otsustas David Beckhami käest vabandust paluda

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Reynolds ja David Beckham
Ryan Reynolds ja David Beckham Foto: Elu24 fotomontaaž

Kanada näitleja Ryan Reynolds võttis endale südameasjake endise jalgpalluri David Beckhami käest vabandust paluda, kuna tundis, et solvas endist Inglismaa koondise jalgpallurit ühes stseenis filmis «Deadpool».

Tegelikku tüli pole kahe mehe vahel olnudki, aga «vabanduse palumine» oli lavastus, et Ryan Reynolds saaks promoda «Deadpool» järjefilmi, mis esilinastub 18. mail.

Videos on näha, kuidas Beckham istub diivani peal ja vaatab telekast üha uuesti ja uuesti seda stseeni «Deadpooli» esimesest filmist, kus anti-kangelane solvab endise jalgpalluri kõrget häält.

Selle peale ilmub Beckhami ukse taha Deadpooliks riietunud Reynolds, kes on seal, et mehe ees vabandada. Aga Beckham ei taha teda kuidagi kuulda võtta. Selle asemel, et punaseks riietatud kangelasele andeks anda, lööb ta ukse tema nina ees kinni.

Viimaks leiab aga Deadpool tee tagasi Beckhami südamesse. Deadpool pakub Beckhamile kahte pääset suvisele jalgpalli MM-ile ja ütleb: «Ma ei suuda ära oodata, et vaadata, mil Itaalia ei mängi Hollandiga».

Nali seiseb siinpuhul selles, et kumbagi koondist pole MMil.

Beckham vastab sellele: «Ma ei suuda sinu peale pahane olla.»

Pärast piinlikult pikka kallistus, küsib Beckham, mille eest Deadpool üldse vabandab.

«Selle stseeni eest «Deadpoolis», see häälega,» vastab Deadpool.

«Ei tule tuttav ette,» sõnab Beckham.

«Mida sa siis arvasid, mille eest ma vabandan?»

«No seal on nimekiri. «Green Lantern», «R.I.P.D.», «Self/less», «Blade: Trinity», «Boltneck»,» nimetas Beckham mõned Ryan Reynoldsi kehvemad filmid.

Nendest viimase «Boltnecki» peale, aga Deadpool nähvas ja ütles, et see on meistriteos. Beckham lõi selle peale Deadpooli nina ees ukse kinni ning läks minema. Video lõppeb sellega, kuidas Deadpool hakkab uuesti vabandama, seekord hääle tõstmise pärast.

David Beckhami kohta tehtud nalja on võimalik näha sellest videost, alates 2:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles