7 põhjust, mis tõid võidu Iisraelile (31)

Kertu Jukkum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netta
Netta Foto: Armando Franca / AP

Iisrali esindaja Netta teenis selleaastasel lauluvõistlusel esitatud looga «Toy» välja võidud. Järgmisel aastal toimub Eurovisioon Iisraelis, aga mis tõi võidu just Nettale (25) selles konkurentsitihedas võitluses?

1. Loo omapära, erilisus ja lausa veidrus. Just Iisraeli laul, ilmselt ennekõike kanahääle immitatsiooniga, jäi kohe meelde ja võitis paljude südameid üle maailma. 

2. Loo sisu, milleks on kiusamine. Õigele teemale tähelepanu juhtimine. 

3. Iisraeli lauljatari Netta avatus ja rõõmsameelsus, samal ajal kelmikas tagasihoidlikkus, mida väljendas ta ette ennustatud võidu osas.  

4. Lauljatari uskumatu töötahe. «Miski ei ole mulle kergelt tulnud,» tunnistas Netta Elu24le antud intervjuus. 

5. Esineja ülekaal. Mitte ainult seksikad ja ilusad kehad ei võida Eurovisiooni, vaid erinevus rikastab ja võidab «parim laul» ja mitte «parim keha». 

6. Iisral on hea soe ja ääretult põnev koht, kuhu kõik soovivad Eurovisioonile minna. Näeme Iisraelis juba aasta pärast. 

7. Iisraeli kord oli võita! Viimati võitis Iisrael Eurovisiooni aastal 1998, kui Dana International looga «Diva» tuli esimeseks. 

MEENUTUSEKS ELU24 EKSKLUSIIVNE INTERVJUU NETTAGA!

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles