Hull lugu! Kim Kardashiani teisiku tagumikuimplantaadid olid plahvatusohtlikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jennifer Pamplona on neiu, kes soovib välja naha just nagu tema iidol Kim Kardashian, mistõttu on ta ilukirurgia peale kulutanud juba üle poole miljoni. Hiljuti juhtus naisterahvaga aga õnnetus, mille tagajärjel kartis naine, et tema tagumikku paigaldatud implantaat plahvatab.

25-aastane Jennifer Pamplona Brasiiliast, Sao Paolost väisas hiljuti Dubaid, et teha järgi räppar Cardi B muusikavideost inspireeritud fotosessioon. Paraku juhtus naisterahvaga õnnetus ning ta kukkus kaameli seljast maha, pannes sellega oma tervise tõsiselt ohtu. 

Jennifer Pamplona jäljendamas Cardi B muusikavideot
Jennifer Pamplona jäljendamas Cardi B muusikavideot Foto: MOHAMMED ALKAABI / CATERS NEWS / Caters News Agency

Naine on mitmete operatsioonide käigus lasknud eemaldada ribisid, mistõttu on tema siseorganid nüüd vähem kaitstud. Samuti on ta teinud täitesüste oma istmikusse, et saada samasugune tagumik nagu tema iidolil. Paraku võib tugev hoop  implantaadi vastu selle purustada ning just viimast naine kartiski. 

Pamplona toimetati koheselt haiglasse, ent õnneks suuremad vigastused puudusid. Tema istmik oli paigas ning siseorganid funktsioneerisid korralikult. Õnnetuse tagajärjel on tal vaid välised vigastused - naise keha katavad sinikad ja verevalumid. 

JENNIFER PAMPLONA HAIGLAS
JENNIFER PAMPLONA HAIGLAS Foto: JENNIFER PAMPLONA / CATERS NEWS / Caters News Agency

Jennifer tunnistab ka ise, et tegemist oli väga õnneliku õnnetusega ning tal läks hästi, et õnnetusest vaid väliste vigastustega pääses. 

Loe rohkem SIIT, kuidas Jennifer kulutas tohutu summa, et välja näha nagu Kim Kardashian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles