Emma Thompson: palun lõpetage kuninglikust pulmast kaagutamine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Thompson
Emma Thompson Foto: JPRID / Jose Perez / MEGA/Scanpix

Briti näitleja Emma Thompson on üks neist, kes ei ole läinud pöördesse prints Harry ja Meghan Markle’i pulmast, mis leiab aset 19. mail.

59-aastase Thomsoni sõnul tuleks lõpetada sellest pulmast kaagutamine, kuna see on tüütav, teatab news.com.au.

Emma Thompson
Emma Thompson Foto: JPRID / Jose Perez / MEGA/Scanpix

Näitlejanna sõnas mõni aeg tagasi ühel punase vaiba sündmusel, et teda kuninglik pulm ei huvita ja tal ei ole selle kohta midagi öelda.

«Mul ei tule selle pulmaga seoses pähe mitte ühtegi mõistlikku mõtet, mida teiega jagada, palun vabandust. Mulle kuninglik pulm korda ei lähe, küll aga minu poja oma, mis toimub järgmisel aastal ja mida ma aitan korraldada,» teatas Oscari võitjast Thompson.

Kui ajakirjanik küsis, et mida ta Harryle ja Meghanile soovib, oli staari vastus, et ta ei tunne neid.

«Ma sooviksin neile head, kuid nad ei kuulu minu tutvusringkonda. Minu soovitus ajakirjanikele on, et nad lõpetaksid kuninglikust pulmast pideva rääkimise ja kõigilt selle kohta küsimise. Andke noortele võimalus rahus olla,» vastas Thompson.

Emma Thompson
Emma Thompson Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Britid on jagunenud kuningliku pulma suhtes kahte leeri, ühed on tulihingelised toetajad ja monarhia kummardajad, teised aga veendunud vastased, kelle sõnul tuleb neil fraasi «kuninglik pulm» kuuldes oksemaitse suhu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles