Tuntud meikarite, Reet ja Loore Härmati vend pandi Fidžil vangi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"- Loore Härmat, Reet Härmat ja Evelyn Sepp
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"- Loore Härmat, Reet Härmat ja Evelyn Sepp Foto: Jelena Rudi

Fidži opositsiooni väitel pidasid Okeaanias asuva saareriigi võimud kinni Eesti kodaniku, keda kuulatakse üle seoses riigireetmises süüdistatava koloneli üle käiva juurdlusega, vahendab Postimees.ee.

Mehe nimi on Risto Härmat ja ta on meie tuntud jumestuskunstnikest õdede, Loore ja Reet Härmati vend.

Tunnistajate väitel aitas Saaremaalt pärit Risto Härmat kaasa kolonel Tevita Mara (tuntud ka kui Roko Ului Mara) põgenemisele. Kodusaarelt Tongale pagenud Marat süüdistatakse Fidžil mässule õhutamises.

Risto pere ja sõprade kinnitusel on Risto süütu ning pole afääriga seotud. Väidetavalt on mees juba mitmendat päeva vahi all.

«Me ei tea muud, kui et on kinni peetud, kuid mis asjaoludel täpsemalt, seda ei tea,» pajatab hetkel Türgis viibiv Risto õde Reet Härmat.

«Mobiil on tal välja lülitatud. Teavet saame vaid Risto eksnaiselt ja tema lapse emalt, õelt ja tädilt, kes on lubanud igal moel meie venda aidata. Nende sõnul tahetakse Risto ilmselt maalt välja saata.»

«Risto eksnaise sõnul oli Risto vaid ühe sõbra hea tuttav, kes kogu aktsiooni korraldas. Ausalt öeldes pole Risto selline meeski, kes suudaks mingit revolutsiooni korraldada,» on Reet veendunud.

Risto teine õde, Tallinnas elav Loore Härmat kinnitab, et ei tea samuti hetkel venna saatusest enamat. «Ilmselt midagi väga hullu pole, sest muidu oleks ta püüdnud meiega mingilgi moel ikkagi ühendust saada,» arvab Loore ning lubab pöörduda lähipäevil abipalvega Välisministeeriumi poole.

Risto Härmat on elanud Fidžil juba 15-aastat. Tal on seal perekond ja poeg, kellest elab hetkel siiski lahus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles