Jan Uuspõld ja Indrek Ditmann dubleerisid tuntud Eesti filme: Agnes Gabrielile «Laena 50 eurot!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld.
Tallinn, 2015.
Tanel Padari plaadi "Veidi valjem kui vaikus" esitlus Apollo kinos.
Jan Uuspõld. Tallinn, 2015. Tanel Padari plaadi "Veidi valjem kui vaikus" esitlus Apollo kinos. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Koomikud Jan Uuspõld ja Indrek Ditmann on juba neli aastat Raadio 2 eetris teinud improvisatstioonisaadet «Laupäeva hommik onu Veiko ja tädi Horroriga». Lisaks on otsustatud korraldada huumorifestival «Luige nokk». Ringvaate vahendusel anti vaatajatele maik, mida festivalilt oodata.

Jan Uuspõld ja Indrek Ditmann teevad enda sõnul raadisaadet joodikutele. Jan Uuspõld sõnab: «Meie sihtgrupiks on alkoholilembelised inimesed. Meilt küsiti, miks on vaja sellist saadet teha ja kellele - on naisetsaated, puuetega inimeste saated, meestesaated, aga joodikutele ei ole.»

Saade ise koosneb erinevatest improviseeritud karakteritest ning omavahelise lõõpimise ja improvisatsiooni käigus tekkivatest naljadest. Seda, et meestel huumori peale andi tõestati ka Ringvaate saates kui saatejuht Grete Lõbu meestel ilma ettevalmistuseta tuntud Eesti filmidele uue dubleeringu teha palus.

Jan Uuspõld leemendas küll segmendi lõpuks higist ning tunnistas, et oli raske, aga hakkama saadi siiski suurepäraselt ja uus dialoog sai väga lõbus! Vaata alljärgnevast videost!

Festival «Luige Nokk» leiab aset luigel ning kohale tuleb ligi 50 Eesti näitlejat, koomikut ja meelelahutajat. 8.-10. juunini korraldatakse erinevaid etendusi, naljakaid sündmusi ning palju muud! Päevakava ja lisainfot vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles