Meghan Markle’i isa läheb südameoperatsioonile?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Briti meedia andmetel sai kuningliku pruudi Meghan Markle’ i isa Thomas Markle mai alguses infarkti, tal on olnud südames valud ja selle tõttu tehakse talle täna, 16. mail südameoperatsioon.

Thomas Markle ei saa selle tõttu kuningliku pulma ajaks, 19. maiks Suurbritanniasse lennata, kuid ta plaanib seda teha hiljem, kui ta on paranenud.  

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Selle nädala alguses kirjutas kõmulehekülg TMZ, et 73-aastane Thomas Markle tegi kõmufotograafiga koostööd, poseerides fotode jaoks, mida fotogaaf müüs mitmetele väljaannetele. Väidetavalt sai Thomas Markle fotode eest vähemalt 135 000 dollarit.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Skandaali lahvatades teatasid sõbrad, et kõmufotograaf kasutas Thomast ära ja kuna tal on fotode pärast häbi, siis ta ei lähe oma tütre pulma.

Eile olevat Thomas Markle aga meelt muutnud ja öelnud, et talle tehakse südameoperatsioon, kuid tütre juude lendab ta ikkagi. Samas ei ole kindel, kas arstid lubavad tal südameoperatsiooni järgselt lennureisi ette võtta.

Kinnitamata andmetel helistas Meghan Markle oma isale ja palust tal võimalusel siiski pulmas osaleda. Isa oli tütrele öelnud, et kõmufotograafiga on asjad selgeks räägitud ja ta käitus valesti, et lasi end pildistada.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: TOBY MELVILLE / AFP/Scanpix

Thomas Markle’i lähedaste arvates ei ole mees harjunud suure tähelepanuga, mida ta tütre tõttu saab ja see tõi kaasa terviseprobleemid.  

Väidetavalt on Briti kuningakoja esindajad abistanud nii Meghan Markle’i isa Thomas Markle’it kui ema Doria Raglandi meediaga toime tulemiseks.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: Array / Snorlax/Rachpoot/ MEGA/Scanpix

Thomas Markle’i kaks vanemat last, poeg Thomas Markle juunior ja Samantha Markle, kes on Meghani poolvend ja –õde, on samuti kurtnud, et meedia liigne tähelepanu on närvesööv.

Briti kuningakoda ei ole avalikustanud, kes Meghani 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis altari ette viib. Kui isa seda teha ei saa, siis väidetavalt teeb seda ema.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: Array / Snorlax/Rachpoot/ MEGA/Scanpix

Ragland lendas eile, 15. mai pärastlõunal Los Angelesest Londonisse.

Briti ajaloost on teada, et kuninganna Victoria viis oma kaks tütart altari ette, kui need abiellusid, kuna ta mees, prints Albert oli surnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles