Naine pani kolleegide lahkumispeo kookidesse kättemaksuks kõhulahtistit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaadiruudud
Šokolaadiruudud Foto: Ildi Papp / PantherMedia / Ildi Papp/Scanpix

USAs Michiganis Saline’is võttis politsei kinni naise, kes küpsetas kolleegide lahkumispeoks šokolaadiruute (chocolate brownies), pannes neisse kõhulahtistit.

Politsei sõnul oli 47-aastasel naisel lahkunud kolleegidega kana kitkuda ja ta otsustas enne nende lahkumist kätte maksta, teatab independent.co.uk.

«Sellist asja võib näha filmides ja seriaalides, kuid tegelikus elus on see kuritegelik käitumine,» teatas politsei esindaja.

Šokolaadiruudud
Šokolaadiruudud Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images/Scanpix

Kuna lahkumispeol oli palju süüa, ei puutunud keegi sellel osalenutest naise šokolaadikooke, need jäid söömata ja ja keegi kannatada ei saanud.

Uurijad lisasid, et kui keegi oleks kooke söönud ja selle tõttu kõhulahtisuse saanud, oleks juhtum naise jaoks võinud karmiks minna.

Koogijuhtum leidis aset insenerifirmas MMI Engineered Solutions, mille juhid teatasid, et üks nende töötajatest sai aru, et 47-aastase naise küpsetatud koogid ei pruugi olla kõige ohutumad ja ta soovitas teistel neid mitte süüa.

Kahtlusalune naine eitas alguses kookidesse kõhulahtisti panemist, kuid kui politsei teatas, et laseb kooke laboratooriumis uurida, tunnistas naine üles.

Saline’i politseijuhi Jerrod Harti sõnul mängivad toiduga tavaliselt teismelised, mitte täiskasvanud, kuid selles juhtumis tegi seda täiskasvanu.

«Filmides ja seriaalides on aegajalt stseene, milles toidu sisse pannakse midagi, mis tekitab kergeid terviseprobleeme. Seda tehakse naljaga, kuid see võib tegelikus elus tuua kaasa tõsiseid terviseprobleeme. Tegemist on kriminaalse teguviisiga,» selgitas politsenik.  

Insenerifirma vallandas kaastöötajaid kahjustada tahtnud naise, kelle isikut ei avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles