Oled nõus? Näitlejanna Jennifer Love Hewitt vabandab, et nii halb välja nägi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitlejanna Jennifer Love Hewitt pidas vajalikuks avalikult vabandada, et esmaspäeval toimunud telekanal Fox-i korraldatud punase vaiba üritusel nii halb välja nägi. Pilte vaadates tunduvad naise ootused endale aga üleliia kõrged. Või mis?

Näitlejanna tundis end toimunud üritusel hästi kuid oli hiljem üritusel tehtud fotodest täiesti jahmunud. Naine postitas oma Instagram-storysse mitu klippi, milles lahkas üksipulgi tol õhtul tehtud iluvigu.

Esmalt pidas ta musta pükskostüümi kandmist suureks veaks. Suur õhuniiskus mõjus räsivalt nii soengule kui meigile. Naine avaldas kahetsust, et rohkem juukselakki ei kandnud ning mõtles, et miks küll keegi talle ei öelnud, et meik on ta näolt juba praktiliselt ära sulanud.

«Ma lihtsalt pean vabandama, kui räsitud ma kõikidel avaldatud piltidel välja näen. Ma sõna otseses mõttes sulasin.» Lisades, et asus tööle esmakordselt peale emaks saamist. Enne suurt üritust oli seljataga ka pikk tööpäev ning väikeste lastega lendamine. Pikk päev ja palav ilm tegi oma töö. «Mu juuksed olid lamedad, mu meik jooksis näolt maha ja ma nägin välja, justkui ma oleks täiesti unustanud, et olen näitlejanna kes on siin meelelahutusäris ja pean punasel vaibal täiuslik välja nägema,» lubades, et uues teleserjaalis «9-1-1» näeb ta palju parem välja.

Vaata galeriist, kuidas naine tol õhtul välja nägi ja kas see on tõesti nii õudne kui ta seda kirjeldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles