Murtud südamega maadleja John Cena pakub, et võib ise Meghan Markle'i altari ette viia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cena.
John Cena. Foto: Tony Michaels/Scanpix

Hiljuti kihluse katkestanud ning kallimast lahku läinud maadleja ning näitleja John Cena pakub, et võiks enda ärajäänud pulmade asemel hoopis kuningliku perekonna hädast välja aidata. 

Meghan Markle-i ümber on kerkinud hulgaliselt draamat. Erinevad perekonna liikmed on kord pulma kutsutud, siis mitte, tülitsetakse-lepitakse. Iga päev näib ilmsiks tulevat uus skandaal. Viimaste uudiste põhjal on Meghani isa sattunud haiglasse ning ei pruugi tervislike põhjuste tõttu pulmadest osa võtta, ega tütart altari ette viia. Ameerika telesaates «Today» oli külaliseks John Cena, kes hiljuti just kihlatust lahkuminekust teatas. 

Saatejuht Kathy Lee, ütles Johni poole pöördudes: «Keegi peab ta ju üle andma, kes saaks olla parem, kui sina?» Sama lõbusalt vastas ka mees: «Tundub, et seal on draama, mis vajab erikülalisest vahekohtunikku.» Lisades, et vajadusel võib ta lennukile hüpata ja paari päevaga kohal olla. 

Vaata, kui vaimustuses John pulmatralli segatud saamisest tegelikult oli:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles