Video: ema pidi tätoveerija vea tõttu pojale uue nime panema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätoveering
Tätoveering Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Rootslannast ema läks tätoveerija juurde, et teha käele tätoveering oma poja nimega, kuid tätoveerija pani naise käele vale nime.

Kyrkhultis elaval Johanna Giselhall Sandströmil ei jäänud muud üle, kui poja nimi ametlikult ära muuta, teatab independent.co.uk.

Sandströmi sõnul märkas ta alles kodus, et tätoveerija on ta käele kirjutanud Kevini asemel Kelvin.

Tätoveerija. Pilt on illustreeriv
Tätoveerija. Pilt on illustreeriv Foto: Cseh Ioan / PantherMedia / Cseh Ioan/Scanpix

«Lasin käele tätoveerida oma kahe lapse nime, kuid poja nimi oli valesti. Ma andsin enne tätoveeringu tegemist tätoveerijale selgelt kirjutatud nimed, kuid ma ei tea, miks ta valesti tegi. Kui ma viga nägin, jättis mu süda löögi vahele ja ma arvasin, et minestan,» lausus rootslanna.

Rootslanna tütre nimi Nova oli tätoveeritud õigesti.

Naine läks tätoveerimissalongi tagasi ja selgitas tätoveerijale, mis juhtus. Tätoveerija arvates oli see viga naljakas, kuid ta saab kliendile raha tagastada. 

Tätoveerija selgitas, et tätoveeringu saab eemaldada, kuid see on pikaajaline, kallis ja ka valus protseduur.

Sandström ja ta mees langetasid siis otsuse, et ega neil muud üle ei jää, kui pojale uus nimi panna. Anda talle Kevini nime asemel Kelvin.

Tätoveering
Tätoveering Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Ma ei olnud kuulnud, et mõnele lapsele oleks pandud nimeks Kelvin. Kuid siis hakkas mulle mõte ebatavalisest nimest meeldima, Rootsis vist ei ole ühtegi last, kelle eesnimi oleks Kelvin. Mu poeg on seega unikaalne. Meie arvates sobib Kelvini nimi talle isegi rohkem,» selgitas ema.

Ema teatel ei häirinud ta poega eesnime vahetus, kuna laps oli juhtumi ajal alles kaheaastane.

Naine lisas, et ta kaalub enne 10 000 korda, kui laseb ka oma kolmanda lapse, tütar Freja, nime endale tätoveerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles