SUUR ESOTEERILINE GALERII: Sõõrumaa pani mängu universaalse armastuse energia, et oma uus seminarihoone pühitseda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtja ja Eesti Olümpiakomitee esimees Urmas Sõõrumaa kõnnib tõeliselt hingestatud radadel ning soovib universaalse armastuse energiat jagada ka teistega. Nii tšakrad kui ka Adila puhkekeskuse uksed said pidulikult avatud! 

Urmas Sõõrumaa kutsus kõiki huvilisi plätusid ja jalanõusid uksetaha jätma, et talle kuuluvasse privaatsesse Adila puhkekeskusesse pühitsusrituaalile tulla. Positiivsete võngete ja šamaanirituaaliga avati äsja valminud kaheksatahuline klaaskupliga seminarihoone, millel nimeks «Bagua». Kogu sündmus oli alkoholivaba ning Sõõrumaa kutsus üles ka suitsetajaid endale tubakavaba õhku kinkima.

Päevakavas legendaarse Tõnu Talimaa šamaanirituaal, mille jooksul Sõõrumaa ise tunde šamaanitrummi tagus. Müstiline kakaostseremoonia mailmaränduri ja laulja Tom Valsbergi ja tema kreeklannast kaasa Stamatia väelaulude saatel kujunes tõeliseks ekstaasiks. Osalejad pidid ühe loitsu ajal valima omale paarilise, kes ei ole nende oma sõber ega kallim ning hoidma neil käest kinni ja vaatama otse silma. Päris veider kogemus, kui teed seda üle 10 minuti, võib see tõesti mõjuma hakata. 

Uue ehitise sisseõnnistamisel osales teiste seas ka Kati Saara Vatmann-Murutar. Väelaulud põhinesid indiaanlaste nelja ilmakaare pühitsusel, väelaulude laulmisel, unistuste visualiseerimisel ja juhitud meditatsioonil. Õhtu jätkus ekstaatilise tantsuga DJ Sten Roosvaldi muusika saatel.

Bagua on võimas maagilise geomeetriaga sümbol mille algupärased juured ulatuvad Mongoolia-Siberi šamaanideni. Taoistid usuvad, et selles kujundis sisaldub kogu Universium. Bagua on head energiat toov vorm mis aitab ellu viia meie elu eesmärke ja suuri plaane. Koha peremees, Urmas Sõõrumaa, soovib selles «Universiaalse Armastuse» energiaga ruumis üheskoos tähistada Elu ennast ja kogeda meie olemasolu täispotensiaali.

Kui energia saab nii avatud, et suisa otsa sai või kodutee liiga kauge tundus oli võimalik soovijatel ka öömajale jääda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles