Ajab iiveldama? Kuninglikust pulmast väsinutele saadaval oksekotid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kogu Inglismaa ja eelkõige London on mattunud sadade ja sadade erinevate pulmateemaliste suveniiride ja memorbiilia alla. Mõeldud on kõigele. Ka neile, kel erinevatel põhjustel pulmadest pisut paha hakab. 

Kunstnik Lydia Leith, kes on oma loomingus varemgi nupukate ja huumoriga vürtsitatud tooteid valmistanud, üllitas kuninglikeks pulmadeks oksekotid. Taibuka ja tögava lausega «Another duke, to make you puke» («veel üks hertsog, et ajada sind oksele») kotikesi saab soetada endale kolme naela eest.

Naljakas ja mõningatel arvamustel ka maitsetu toode võib aga kasuks tulla küll. Lisaks neile, kes pulmadele kaasa ei ela ning pidevast leierdamisest väsinud, on käepärane ka pidulistele, kes tähistamisega liiale lähevad. Briti pubid võivad täna erandkorras, tähtsa päeva puhul, öö läbi alkoholi müüa. Kes siis sellise hea võimaluse kasutama jätaks.

Ja mine sa tea - emotsioonid on võimsad asjad. Võib-olla ajab liigne härdus südame puperdama ja õnnejoovastus kutsub hommikuse pudru maosopist välja. 

Vaata alljärgnevast videost, mida arvab kunstnik ise ning inimesed tänavalt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles