KUUPOISS, KIRP JA TEISED ehk vaata, millised vahvad hüüdnimed on kohalikud kuulsused oma lastele pannud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Rahula
Anni Rahula Foto: Instagram

Pole kahtlustki, et Instagrami kõige paremad pildid kipuvad olema kuulsuste võsukestest... sest nad on lihtsalt nii armsad! Veel vahvam on, et nii mõnedki kohalikud kuulsused on oma lastele leidnud omapärased ja lustakad hüüdnimed, mistõttu tegi Elu24 ülevaate kõige parematest hellitusnimedest. Vaata järele!

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar, kelle perre sündis 16. veebruaril paari esiklaps, andsid pisipojale uhke nime: Teodor Saar! Lisaks uhkele nimele on Tanja andnud oma pisipojale ka eriti uhke hüüdnime: #väikeboss!

 

"Minu nimi on Saar... Teodor Saar" ? #väikeboss

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Lauljanna Marvi Vallaste ja elukaaslase Rait Potisepa perre sündis 2014. aastal pisipiiga, kelle nimeks sai Britt. Sotsiaalmeedia vahendusel kutsub lauljatar oma silmarõõmu hüüdnimega #väikeBritt.

2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina Rästa perre tütar, kelle nimeks sai Lumi. Karina on oma pisitütrele andnud eriti lustaka hüüdnime ning Instagrami vahendusel võib näha nime #kiwihead. 

Omaaegse menubändi Nexus liige, Miss Tallinna tiitliga pärjatud Helen Randmetsa ja tema kinnisvaraärimehest abikaasa Reigo Randmetsa peres kasvab kolm vahvat poissi - Joren, Marlon Frei ja Roben Thor! Oma uhket meespere kutsub Helen Instagramis hüüdnimega #vennadrandmetsad.

 

Minu reklaamnäod #vennadrandmetsad #geggamoja #scandikidsestonia

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on

Monika Tuvi ja Jaan Kirsipuu kärgpere on suur ning paistab, et oma silmaterakesi meeldib Monikale kutsuda eriti vahval viisil: #mymonkeys.

Hanna-Liina Võsa ja Christer Saaliste said 2016. aastal lapsevanemateks ning panid pojale tugeva ja lihtsa nime - Otto! Sotsiaalmeedia vahendusel kutsub armastatud lauljanna oma pispoega nimega #ottoputukas.

 

Tere hommikust☀️#ottoputukas #lasteaialaps

A post shared by Hanna-Liina Võsa (@hannaliinavosa) on

Erki Pärnoja ja tema kaasa Anna Põldvee peres kasvab kaks last - Marta ja August. Instagrami vahendusel on Erki andnud oma võsukestele eriti laheda hüüdnime #minukirp.

2017. aasta mais emaks saanud moelooja Liisi Eesmaa ja tema elukaaslane Madis Ligema panid lapsele iidset väge täis nime - Kuu! Seetõttu on poiss saanud sotsiaalmeedias ka vahva hüüdnime #kuupoiss. 

 

Love like no other • #kuupoiss #argimaagia #lindexkids

A post shared by Liisi Eesmaa (@liisieesmaa) on

Anni ja Tomi Rahula kutsuvad oma võsukest sotsiaalmeedia vahendusel #RubiBeebiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles