Maddox vihastas ema peale ja teatas, et kolib isa, Brad Pitti juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maddox (vasakul), Angelina Jolie ja Brad Pitt
Maddox (vasakul), Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Fred Prouser / Reuters/Scanpix

Näitlejanna Angelina Jolie adopteeritud poeg Maddox teatas, et tahab kolida isa, Brad Pitti juurde elama, kuna ema tegevus vihastas teda.

16-aastane Maddox, kes on Kambodžas sündinud, ärritus Angelina Jolie peale, kuna ema külastas Kambodža diktaatori Pol Poti hauda, teatab newidea.com.au.

Maddox (vasakul), Angelina Jolie ja Brad Pitt
Maddox (vasakul), Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Fred Prouser / Reuters/Scanpix

Kambodža ultramaoistliku partei Punased khmeerid juhi Pol Poti režiimi ajal hukkus umbes 1,5 - 3 miljonit kambodžalast.

Pol Pot
Pol Pot Foto: wikipedia.org

Maddox teatas oma sõpradele, et ta on sündinud Kambodžas ja mitmed tema päritoluperekonna liikmed hukkusid Pol Poti režiimi ajal ning selle tõttu ei saa ta aru, miks ta adoptiivema pidi diktaatori hauda külastama.

Maddox oli ema tegevusest teada saamise järgselt kohe helistanud isale, Brad Pittile ja teatanud, et kolib tema juurde elama.

Maddox ja Brad Pitt
Maddox ja Brad Pitt Foto: FRED PROUSER / FRED PROUSER/Scanpix

«Brad selgitas Maddoxile, et Angelinale meeldib ajalugu ja selle tõttu uurib ta ka Kambodža kohta, kus Maddox sündis. Brad ütles veel pojale, et kuna tema ja Angelina üritavad laste hooldusõiguses kokkuleppele jõuda, siis tuleb veel natuke oodata enne, kui poeg saab tema juurde kolida,» lausus allikas.

Kõmumeedia teatas 2016. aastal, et Brad Pitti ja Maddoxi vahel oli 2016. aastal tekkinud sõnasõda ja kähmlus, kui pere lendas oma eralennukiga Prantsusmaalt USAsse.

Angeline Jolie teatel oli ta mees Brad Pitt joobes ja läks pojale kallale, Pitt eitas seda. Ka politsei ja lastekaitse ei leidnud midagi, mis oleks kinnitanud, et Pitt kasutas poja peal vägivalda. 

Üsna pea pärast nimetatud juhtumit andis Jolie lahutuse sisse, kuulsa paari lahutus jõustus 2017. aasta augustis.

Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: Justin Tallis/PA Wire/PA Images/Scanpix

Nüüd olevat Maddox isa Brad Pittiga suhted taastanud ja tahab kindlasti tema juurde kolida.

Joliel ja Pittil on kokku kuus last, kellest kolm on bioloogilised ja kolm adopteeritud. 

Brad Pitt, Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt ja Maddox Jolie-Pitt (paremal)
Brad Pitt, Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt ja Maddox Jolie-Pitt (paremal) Foto: Tammie Arroyo / AFF/EMPICS Entertainment/Scanpix

Saloth Sar (tuntud kui Pol Pot, 19. mai 1925 – 15. aprill 1998) oli Kambodža ultramaoistliku partei Punased khmeerid juht. Pol Pot sai de facto Kambodža liidriks 1975. aastal toimunud Kambodža kodusõja tulemusena. 

Võimulolemise ajal tegeles ta äärmusliku agraar-kommunistliku reformiga, saates linnaelanikud ja intelligentsi töötama farmidesse ja kaevandustesse. Alatoitluse, haiguste leviku  ja hukkamiste tõttu kaotas elu miljoneid kambodžalasi.

Pol Pot suri 1998. aastal ja lahkamine näitas, et ta mürgitati.  Diktaator maeti Kambodža põhjaossa Oddar Meanchey provintsi.

Pol Poti haud Kambodža põhjaosas Oddar Meanchey provintsis
Pol Poti haud Kambodža põhjaosas Oddar Meanchey provintsis Foto: wikipedia.org

Pol Poti moto oli: «Sind hoida ei too mingit kasu ja sinu hävitamine pole mingi kaotus».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles