Hurraa! Nikki Bella ja John Cena annavad armastusele teise võimaluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cena ja Nikki Bella.
John Cena ja Nikki Bella. Foto: Faye Sadou /Scanpix

Umbes kuu aega tagasi teatasid näitleja ja maadleja John Cena ning tema maadlejast ja modellist kihlatu, et on katkestanud kihluse ja kogu oma suhte. Mõlemad osapooled olid lahkuminekust murtud, kuid on nüüd lõpuks üksteisele uue võimaluse andud.

Professionaalne maadleja ja näitleja John Cena teatas kuu aega tagasi koos kihlatuga, et nende suhe on lõppenud. John (41) oli kuus aastat koos maadleja ja modelli Nikki Bellaga (34). Eelmisel aastal palus John pärast ühist maadlusmatši naise kätt ning paar näis olevat üliõnnelik. 

Teekond lahkuminekuni ja mõlemile väga raske hetk kui see otsus lõpuks vastu võeti, filmiti üles Bella tõsielusarja «True Bellas» jaoks. Praegu tegeleb John oma uue filmi «Bumblebee» («Mesilane») reklaamimisega ning intervjuudes seoses purunenud suhtega jäi kidakeelseks, kuid väljendas alati oma armastust ja austust ekskallima vastu. Mõlemad olid oma avalikes esinemistes silmnähtavalt kurvad ja murtud. 

Kõigest kolm nädalat enne plaanitud pulmade toimumist kihluse katkestanud paar on varem öelnud, et lahku mineku tingisid erimeelsused. Nüüd on lähedalseisvad inimesed aga öelnud, et probleemiks sai Nikki soov saada laps, kuid Johni soov seda teadmatusse kaugusesse lükata, vahendab ajakiri People

Õnneks on paar leidnud aega üksteisega rahulikult maha istuda ja vestelda ning on oma erimeelsustes kompromisse teinud. Erinevate allikate väidetel on Nikki ja John taas koos ning õnnelikumad kui kunagi varem. 

 

Fly Eagles Fly Baby!

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles