Kerli Kõiv tagasi templisse kolimisest: ma ei karda, et mind ära unustatakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv andis intervjuu saates «Ringvaade», kus kinnitas, et naaseb jäädavalt tagasi kodumaale. Samuti sõnas Kerli, et ei karda seda, et tema tuhanded fännid ta seetõttu ära unustavad. 

Muusik ja lauljatar Kerli Kõiv ehitas omale mõned aastad tagasi Eesti metsa templi, et seal rahu ja vaikust nautida. Vahepeal tagasi Los Angelesse põrutanud Kerli otsustas aga koju tagasi tulla. «Ma ei karda seda, et unustatakse,» kinnitas lauljatar «Ringvaatele» antud intervjuus.

«Ühel hetkel, mingi kolm aastat tagasi mul tekkis sügav tunne, et ma tahaksin ühenduda oma juurtega täiskasvanuna. Ma tahaksin tulla siia maale ja loodusesse ja vaadata, kes ma siis olen. Ilma vana taagata, teise inimesena, tulla ja vaadata läbi puhaste silmade seda kohta,» selgitas lauljatar oma otsust tagasi kodumaale tulla. 

Juba umbes kuu aega tagasi tunnistas Kerli ka Facebooki vahendusel, et ihkab idüllilist looduslähedast elu. «Ma olen avastanud ennast üha enam ärkamas, mõeldes oma teisele elule keset metsa, kus ainsad hääled kuuluvad lindudele ja loomadele, kes elavad oma elu,» kirjutas lauljatar toona. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles