«Knight Rideri» David Hasselhoffil imelik viis lemmiku söötmiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Hasselhoff, 2018.
David Hasselhoff, 2018. Foto: Revierfoto / Scanpix

Saksamaal popsensatsiooni staatusesse tõusnud 65-aastane David, sai naerualuseks pärast seda kui video mehe veidrast burgerisöömingust levima hakkas. Tundub, et imelikud söögikombed on tal siiani. 

David Hasselhoff on väga värvikas mees. Eesti avalikkusele sarjadest «Knight Rider» ja «Baywatch» tuntud David, on Saksamaal populaarne hoopis oma muusika poolest. 

2007. aastal ilmus internetiavarustest video, kus veidi üleliia tipsutanud David põrandal suurte ampsudega burgerit üritab süüa. Klipp lõbustas paljusid, kuid tegelikult oli video küllaltki sünge, sest filmijaks oli tema 16-aastane tütar, kes videos palus, et isa rohkem ei jooks. Samal perioodil teatas mees, et on taastuv alkohoolik ning lahutuse tõttu on tal tulnud üle elada mitmeid raskeid aegu. Ometi lisas ta, et video oli nii tema kui tütre meelest väga naljakas.

Nüüd jagas mees naljakat pilti endast ja oma papagoi Peaches'ist, kellega koos imelikkse lauakombeid harjutatakse. David on otsustanud saiatükki linnule otse oma suust pakkuda. 

Mõned kommenteerijad on pildi all arvanud, et lind näib Davidi ninast oluliselt rohkem huvitatud kui saiast.
Vaata oma silmaga: 

 

How I feed my bird ?

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles