Miks Tanja kogu aeg ainult paremale vaatab? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova Saar.
Tanja Mihhailova Saar. Foto: Erik Prozes / Postimees

Laulja ja tantsija Tanja Mihhailova Saar postitas täna Instagrami pildi, millel heidab pilgu igatsevalt ühele küljele. Märkab siis isegi, et paremale vaatavaid pilte on tal kummaliselt palju. Miks küll?

 

Ammu ei ole Kadrioru pargis jalutamas käinud ? #jällevaatanparemale

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Kerisime Tanja Instagrami kontol 2015. aasta valentinipäevani ja märkasime, et selle aja jooksul on ta Instagrami postitanud 62 paremale vaatavat pilti. Vaatajateni jõuab vaatesuund muidugi peegelpildis, aga mõtlema paneb siiski, mida head Tanja küll seal paremal küljel näeb? Etiketi kohaselt peaks naine sammuma mehe vasakus käevangus, seega ei saa kahtlustada, et harjumusest abikaasa poole vaadata sätib naine ka ilma temata pilgu ikka samas suunas.

 

☘♣️☘

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Kehakeeles seostatakse paremale vaatamist loomingulise ja kujutlusvõimelise mõtlemisega. Näiteks siis, kui inimene valetab, liiguvad tema silmad mõttehetkedel paremale, sest aju peab genereerima väljamõeldud lugu ja kasutama kujutlusvõimet.
Seega, võib ühe teooria kohaselt spekuleerida, et Tanja vaatab kaugusesse, paremale ja unistab. 

 

Nii ilus päev ?

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Eksperimendi järgi, kus näidati sama klippi kahele erinevale grupile, aga liikumine videos toimus ühel puhul paremalt vasakule ja teisel puhul vasakult paremale. Lugu koosnes kaheksast stseenist ning loo sisu veidi kummaline, kuid jätab palju ruumi eri interpretatsioonidele. Vastuste põhjal koostati statistika, mille kohaselt peavad inimesed liikumisi suunaga paremalt vasakule negatiivseteks ning vasakult paremale positiivseteks.

Võib-olla on palju avalikkuse ees esinenud naine leidnud, et just parem külg on ta parim. Poseerimisoskus on väga oluline, eriti avaliku elu tegelaste jaoks. Aga võib-olla lihtsalt juhtus nii. 
Meie arvates on Tanja suurepärane ja ilus igast küljest – nii vasakult kui paremalt, esi- kui tagaküljelt!

Mida Tanja Sinu arvates seal paremal näeb, armas lugeja?

 

Ateena ?

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles