Kas tõesti on see põhjus, miks Victoria Beckham kuninglikus pulmas mossitas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Beckhamite paarike ei saanud kuninglikus pulmas suure tähelepanu osaliseks mitte võrratu väljanägemise, vaid mossitava Victoria pärast. The Sun'i andmetel on nüüd vist ka teada, miks naine surnumatja moodi välja nägi.

Paljud kuninglikku pulma jälginud inimesed aasisid sotsiaalmeedia vahendusel Victoria Beckhamit, sest ta olek pulmas oli nõnda ilmetu. Inimesed ei mõistnud, kuidas sai Victoria nii rõõmsal päeval tujutu olla. 

The Sun'i andmetel on nüüdseks teada ka võimalik põhjus. Kuningliku pulmapäeva eel käisid Beckhamid perega õhtusöögil ning David tegi samas restoranis viibinud seltskonnatähele joogid välja. See polevat Victoriale meeldinud. 

Tegemist oli ürituste korraldaja Kara Keble-White'ga, kes tähistas Soho Farmhouse'is oma sünnipäeva ning juhtus kokku David Beckhamiga. New! magazine väitel tegi Kara vutiässaga selfie, mille pildiallkirjaks kirjutas: «Aitäh shottide eest». Foto on nüüdseks sotsiaalmeediast eemaldatud. 

Küll aga pole ühtegi väidet, mis kinnitaks, et see vahejuhtum kuidagi paarikest mõjutas. Samuti kinnitas New! magazine, et Beckhamid veetsid siiski õhtu koos. 

The Sun on võtnud ühendust ka Davidi ja Victoria esindajatega ja Karaga, ent keegi pole asja veel kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles