#EUANDME - Yorgos Zois „Party Animal“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Film räägib loo energilisest ja sarmikast 25-aastasest Alexist, kellele üle kõige meeldib kiirete rütmide saatel klubis tantsida. Ühel mahedal varahommikul peolt koju saabudes ootab Aleksit murelik ema, kes teatab Aleksile, et isa on leidnud talle uue töö ning poiss peab kas haarama võimalusest või leidma endale ise uue ja parema töö.

Autorist

Kreeka režissöör Yorgos Zois (1982) on laiemalt tuntud tänu filmile „Interruption, mis esilinastus 2015. aastal 72.. Viini rahvusvahelisel filmifestivalil. Zoisi kreeklastest jutustav film sai Kreeka filmiakadeemialt üheksa nominatsiooni ja võitis parima uue režissööri auhinna. Zois on teinud ka lühifilme, sealhulgas oma debüütfilmi „Casus Belli  ning  „Out of Frame , mille eest ta sai Euroopa Filmiakadeemialt parima Euroopa filmirežissööri auhinna.

- - -
Film valmis #EUANDME kampaania osana. Vaata ka teisi filme ja loe kampaania kohta veebilehelt https://europa.eu/euandme/et/
- - -
Copy
Tagasi üles