Emilia Clarke «Troonide mängu» finaali kohta: pean tegema midagi väga vastikut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilia Clarke
Emilia Clarke Foto: RW/MPI/Capital Pictures / RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» staar Emilia Clarke, kes kehastab Daenerys Targaryeni, andis märku, mis saab viimasel kaheksandal hooajal tema tegelaskujust.

2011. aastal alanud sarja viimane hooaeg jõuab vaatajateni 2019. aasta alguses, olles pikk ootamine fännidele, sest seitsmes hooaeg lõppes 2017, teatab news.com.au.

«Troonide mängu» võtted Hispaanias San Juan de Gaztelugatxes, pildil Kit Harington Jon Snowna ja Liam Cunningham Lord Davos Seaworthina
«Troonide mängu» võtted Hispaanias San Juan de Gaztelugatxes, pildil Kit Harington Jon Snowna ja Liam Cunningham Lord Davos Seaworthina Foto: Scanpix

31-aastane Clarke andis hiljuti intervjuu väljaandele Vanity Fair, öeldes et Daenerys Targaryeni saatus kujuneb kummaliseks.

Emilia Clarke Daenerys Targaryenina
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina Foto: / AP/Scanpix

«See, mida ma tegema pean on väga närvesööv ja vastik, kuid ma teen seda. Igatahes jätab Daenerys endast vägeva märgi maha. Kui te näete viimasel hooajal mu tegelast, siis saate aru, mida ma mõtlen,» sõnas näitlejanna.

Emilia Clarke Daenerys Targaryenina
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Clarke andis «Troonide mängu» kaheksanda hooaja kohta vihjeid.

Staar sõnas selle aasta alguses antud intervjuus, et sarja lõpplahendus jagab fännid kahte leeri.

Emilia Clarke
Emilia Clarke Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

«Osa inimesi on rõõmsad, et saavad seda, mida ootasid. Teised aga küsivad, et kas lõpp ikka peab selline olema. Nende seas ka minu ema,» teatas clarke.

Aprillis paljastas «Troonide mängu» aserežissöör Jonathan Quinlan Instagramis, et näitlejad ja võttemeeskond olid 55 päeva jooksul kolmes kohas võtetel, et teha eepilist lahingustseeni, mida näeb kaheksanda hooaja lõpus.

Quinlan samas tänas kogu «Troonide mängu» meeskonda, et kõik tegid oma tööd väga hästi.

«Kui kümned miljonid inimesed vaatavad 2019. aastal «Troonide mängu» viimase hooaja osi, siis neil ei ole aimugi, mida me kõik pidime tegema, et saada ideaalne mastaapne lahing. Pidime töötama väga madalate temperatuuride juures ja see tegi töö mitu korda tavapärasest raskemaks. 55 ööpäeva järjest vaid külm, lumi, jää. Siis vihm, muda ja Magheramorne’i lambasitt,» teatas Quinlan.

Põhja-Iirimaal Magheramorne’is tehti Westerosi kõige põhjapoolsema ala stseenid. Seal on Must kindlus ja müür, mis eraldab Starkide alasid põhjapoole jäävatest aladest.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et arvatavalt on viimases suures lahingus näha nii Valgeid Kõndijaid kui Vaba Rahvast.

Öökuningas ja tema surnute armee
Öökuningas ja tema surnute armee Foto: Backgrid/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles