Seksi täis tõsielusarja osatäitjad ütlevad, et sarja tuleb seksi juurde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarjas kaasategev Sophie Kasaei
Sarjas kaasategev Sophie Kasaei Foto: AFP / Scanpix

Briti tõsielusarja Geordie Shore osatäitjad tunnistavad, et sarja järgmisel hooajal on seksi veel rohkem kui kunagi varem. Ja see on omaette saavutus, sest sari sellega paljudele peale lähebki, kuna seal on palju seksi.

Sarja uue hooaja vaatamine on pigem omal vastutusel, kuna osatäitjad seksisid igalpool ja igal võimalikul ajal. Sarja uustulnuk, Abbie Holborn, sõnas, et noored rahuldasid lihtsalt enda loomalikke ihasid. Ta seletas: «Ma arvan, et ühel hetkel inimeses seksisid õues istesohvadel, kuna mujal ei olnud lihtsalt ruumi. Ei olnud voodeid. Kargamise tuba oli hõivatud, seega nad kargasid seal, kus said,» vahendas Metro.

Sarjas algusest peale kaasa teinud Sophie Kasaei tunnistas, et enne seda hooaeg on seksi kõvasti vähemaks jäänud. «Ma olen juba pikemat aega arvanud, et seksi on Geordie Shore'is kõvasti vähemaks jäänud,» sõnas 28-aastane naine. «Mitte keegi ei seksinud väga enam, kuna poistel oli üha raskem lihtsalt välja minna ja naisi saada. Aga ma arvan, et sel korral oli seda üpris palju,» lisas Kasaei.

Sophie Kasaei
Sophie Kasaei Foto: Instagram

Sarja 17 hooaeg filmiti selle aasta veebruaris Austraalias. See on teine korda, mil sarja tegevus toimub väljaspool Newcastle'i linna. Ka kuues hooaeg filmiti Austraalias.

Sarja nimi «Geordie Shore» tuleneb briti inglisekeelsest regionaalsest hüüdnimest Newcastle'i linnale, milleks on Geordie. Sama nimega kutsutakse ka inimesi, kes on sellest linnast pärit. Ja kuna Newcastle asub rannikul (ing. shore), siis sealt tuleb sarja nime teine pool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles