«Reisikaja»: Uus-Meremaa ongi nii imeline nagu räägitakse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikaja» saates räägib nüüd kaheksa aastat Uus-Meremaal elanud Minu Alaska autor Maria Grace (Kupinskaja) oma rännakutest Alaskal, Teravmägedel ning oma imekaunis praeguses elukohas Uus-Meremaal.

Maria käis kaks aastat järjest Alaskal kelgukoeri talitamas ning see läks talle nii hinge, et koerte juurde kippus ta ka hiljem Norrale kuuluvatele Teravmägedele. 

Lummavate ja mägiste paikade otsing viis ta lõpuks Uus-Meremaale, kus Maria viimased kaheksa aastat elanud on. Kuula lähemalt saatest, mida ta Alaskalt ja Uus-Meremaalt enda jaoks leidis, kus asuvad Uus-Meremaa kõige imelisemad paigad ning kuidas Maria läbi rännakute iseendaks kasvas. 

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles