Vaata, milline seltskond karvaseid ja sulelisi saabus Iron Maideni Tallinna kontserdile (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultusbänd Iron Maiden andis eile õhtul Euroopa tuurile «Legacy of The Beast» võimsa avalöögi meie pealinnas Tallinnas. Kirevad seltskonnad metalifänne olid aegsasti platsis.

Iron Maideni ninamees Bruce Dickinson on öelnud, et tahab fänne esitamisele tulevate lauludega üllatada. Tuuri kontseptsioon on inspireeritud bändi omanimelise mobiilimägu ja koomiksiraamatu järgi ning lavakujunduses on võimalik näha mitmeid erinevaid «maailmu» omavahel põimumas. Esitamisele tuleb suur variatsioon 80date materjalist koos korraliku käputäie üllatajatega hilisematelt albumitelt.

«Kui teha sellist show'd nagu me plaanime teha, tahan, et see oleks täiesti haige, aga äge,» ütles Dickinson ajakirjale Kerrang! «Tahan, et inimesed oleksid vaimustunud ja ütleksid: Vau! Täitsa lõpp! Sa pead seda esinemist vaatama minema! Tahan, et rahvas oleks üllatunud!»

Vaata galeriist, millised ägedad metalifännid kogunesid Suurhalli!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles